Arte Antwerp nu ook een beetje van Gent

Mode, dat is natuurlijk een beetje kunst. Dat beseffen ze bij het Antwerpse Arte beter dan wie ook. Houd je wel van een vleugje streetwear, maar dan wel met een uniek verhaal en net dat tikkeltje meer stylish dan doorsnee, dan zit je bij deze rekels goed.

Arte: Meer dan enkel kleding

De ‘man with the plan’ achter het label is Bertony Da Silva. Sinds 2009 laat hij zich al inspireren door zijn hometown Antwerpen, de straatcultuur, muziek en architectuur. Ondertussen staat ARTE ook al voor veel meer dan enkel kleding.

In 2016 werd de eerste flagshipstore in Antwerpen geopend en met een tweede vestiging in Gent, wordt het territorium verder verruimd. Speciaal voor deze gelegenheid werden er zelfs ARTE GHENT t-shirts ontworpen. Als rasechte Sinjoren kunnen we daar natuurlijk niet mee gespot worden op de Whatmatters redactie, maar bij de vrienden uit Gent zal het zeker in de smaak vallen.

Geel, paars of groen: de keuze is aan jou. Voor € 60 hangt er een kunstwerkje in jouw kledingkast.

Adres Gent
Arte Ghent Flagship Store
Kortedagsteeg 2
9000 Gent

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

8 goede redenen om voor handgemaakte schoenen te kiezen

Droom je wel eens van schoenen die zelfs na een ganse dag shoppen comfortabel ...

De Ventrix blaast warm & koud

Plan je nog een skitripje of plan je geregeld een winterse wandeling, maar wil ...

Amai (kro)KET Official

Als rasechte Antwerpenaars willen we al wel eens denken dat het epicentrum van de ...

Hosting door Fraai