Arte Antwerp nu ook een beetje van Gent

Mode, dat is natuurlijk een beetje kunst. Dat beseffen ze bij het Antwerpse Arte beter dan wie ook. Houd je wel van een vleugje streetwear, maar dan wel met een uniek verhaal en net dat tikkeltje meer stylish dan doorsnee, dan zit je bij deze rekels goed.

Arte: Meer dan enkel kleding

De ‘man with the plan’ achter het label is Bertony Da Silva. Sinds 2009 laat hij zich al inspireren door zijn hometown Antwerpen, de straatcultuur, muziek en architectuur. Ondertussen staat ARTE ook al voor veel meer dan enkel kleding.

In 2016 werd de eerste flagshipstore in Antwerpen geopend en met een tweede vestiging in Gent, wordt het territorium verder verruimd. Speciaal voor deze gelegenheid werden er zelfs ARTE GHENT t-shirts ontworpen. Als rasechte Sinjoren kunnen we daar natuurlijk niet mee gespot worden op de Whatmatters redactie, maar bij de vrienden uit Gent zal het zeker in de smaak vallen.

Geel, paars of groen: de keuze is aan jou. Voor € 60 hangt er een kunstwerkje in jouw kledingkast.

Adres Gent
Arte Ghent Flagship Store
Kortedagsteeg 2
9000 Gent

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

DKNY strikt Emily Ratajkowski voor heerlijke campagne

Eentje voor de stiekem meelezende dames onder ons. Want zeg nu zelf, mooie zondag-nietsdag-outfitjes ...

DEUXBELGES, iedereen uniek

Elke mens is uniek en wij van whatmatters nog wat meer dan een ander. ...