Al op jacht naar echte mannelijke eindejaarscadeautjes? Kijk dan zeker eens bij designlabel Wünder

Klassieke eindejaarsstress: wat koop ik voor de man, broer of nonkel die alles al heeft?

Of denkt alles te hebben, want het nieuwe Belgische designlabel Wünder brengt twee dagdagelijkse accessoires uit. Gadgets met een hoek af die elke designlover doet smelten. Maak kennis met The Blow Poke en The Axe!

Blokken verplaatsen: de Blow Poke houdt elk vuur gaande. Kort genoeg om hout te grijpen, lang genoeg om op een veilige afstand te blijven en handig genoeg om het vuur aan te blazen. De ergonomische vorm ligt goed in de hand. De Blow Poke is gemaakt van gehard staal en is ambachtelijk met de hand gesmeed. Het weegt 350 gram en ligt voor zo’n 95€ onder jouw boom

Ga je liever voor nog iets stoerder?  Ga dan ‘voor de bijl’ voor de stevige ‘The Axe’. Praktisch en toch smaakvol, robuust en tegelijk elegant: deze eigenzinnige bijl is heerlijk excentriek. De kop bestaat uit stevig Duits staal, het handvat uit essenhout.

Even leuke verpakking als de inhoud zelf

Wünder stelt elk pakketje met veel liefde en toewijding samen waarbij de afwerking minstens even smaakvol is als het design zelf. De Axe en Blow Poke zijn uniek genummerd, verpakt in een stevige kist en bevatten beide een echtheidscertificaat aangezien de objecten gelimiteerd zijn. Wie dus een item kan scoren, heeft vaak een echt verzamelobject in huis. Waar wacht je nog op? Bestellen kan HIER.

tcoc

You May Also Like

Haal nu de beste (bier-)adventskalender ooit in huis!

Laat het maar snel december zijn!  Adventskalenders…een terugkerend fenomeen in december. We kenden ze ...

Zotter en duurder moet het niet worden: Skiën op Jackie Chans

Wie kent er Jackie Chan? Hij is gespecialiseerd in komische actiefilms waarin hij altijd ...

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...