Al op jacht naar echte mannelijke eindejaarscadeautjes? Kijk dan zeker eens bij designlabel Wünder

Klassieke eindejaarsstress: wat koop ik voor de man, broer of nonkel die alles al heeft?

Of denkt alles te hebben, want het nieuwe Belgische designlabel Wünder brengt twee dagdagelijkse accessoires uit. Gadgets met een hoek af die elke designlover doet smelten. Maak kennis met The Blow Poke en The Axe!

Blokken verplaatsen: de Blow Poke houdt elk vuur gaande. Kort genoeg om hout te grijpen, lang genoeg om op een veilige afstand te blijven en handig genoeg om het vuur aan te blazen. De ergonomische vorm ligt goed in de hand. De Blow Poke is gemaakt van gehard staal en is ambachtelijk met de hand gesmeed. Het weegt 350 gram en ligt voor zo’n 95€ onder jouw boom

Ga je liever voor nog iets stoerder?  Ga dan ‘voor de bijl’ voor de stevige ‘The Axe’. Praktisch en toch smaakvol, robuust en tegelijk elegant: deze eigenzinnige bijl is heerlijk excentriek. De kop bestaat uit stevig Duits staal, het handvat uit essenhout.

Even leuke verpakking als de inhoud zelf

Wünder stelt elk pakketje met veel liefde en toewijding samen waarbij de afwerking minstens even smaakvol is als het design zelf. De Axe en Blow Poke zijn uniek genummerd, verpakt in een stevige kist en bevatten beide een echtheidscertificaat aangezien de objecten gelimiteerd zijn. Wie dus een item kan scoren, heeft vaak een echt verzamelobject in huis. Waar wacht je nog op? Bestellen kan HIER.

You May Also Like

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...

Bose pakt uit met een nieuwe Soundbar: SoundTouch 300

Niet dat we zoveel over muziek schrijven, tijdsgebrek weet u wel, maar een goed ...

Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. ...