Accessoires met humor…De reden waarom iedere man iets van RUMAG. moet hebben!

Het leven is al saai genoeg!

Als er één ding overheerst op onze redactie, of nee twee dingen als we hard werken meetellen, dan is het wel humor. We komen, zeker onderling, wel eens droog en gevat uit de hoek en we schuwen het nodige sarcasme niet. Man of (enige) vrouw bij ons, ze worden wel eens verbaal onder de zoden gelegd. Moet kunnen!

Vandaar ook dat wij wel fan zijn van de webshop van RUMAG. T-shirts, hoodies, kerstballen met een stevige quote of zelfs ietwat speciale gelukskoekjes of wensballonnen? Het kan allemaal! Hier alvast onze selectie!

“Ik haat mensen”- Hoodie, heerlijk toch! Je hebt er ook met ‘Probleemkind’, ‘Autist’, ‘Lievelingsidioot’,…voor ieder wat wils dus!

Geen verklaring nodig bij deze T-Shirt

De voorspellingen in de gelukskoekjes van RUMAG hebben een nauwkeurigheid van 250% en zijn omhuld in een droog zwart laagje koek. Je krijgt er misschien een droge bek van maar je moet er wat voor over hebben om een kijkje te kunnen nemen in je toekomst.

Wil je op een bruiloft met unieke ballonnen afkomen? Kijk dan maar eens hier!

En daar het bijna Kerstmis is en we de kerstboom, kerstballen, kerstkaartjes,…bovenhalen (of moeten ook wij winterboom, winterkaartjes zeggen? Soit…wij krijgen er in ieder geval ‘kutkerst-winterballen’ van. De meest ellendige tijd van het jaar is dus in zicht en is maar één manier om alle saaie rompslomp te fixen. Hang een paar RUMAG kerstballen in de boom en geniet van de verschillende reacties. Misschien komt zelfs de ‘bomma’ dan ook weer een beetje tot leven.

tcoc

You May Also Like

BREITLING'S NAVITIMER 8: ODE AAN DE GROOTSTE LEGENDE VAN HORLOGEMAKERS

Lads die ons volgen weten dat wij wel fan zijn van fijne klokjes. Geregeld ...

5 onbekende horlogemerken om te ontdekken

Iedereen heeft wel eens van Rolex, Breitling en Rodania gehoord, dat is geen kunst. ...

B&O nieuwste draadloze speaker: Beolit 17

Of je het nu over geluidskwaliteit of design hebt, Bang & Olufsen zet de ...

Hosting door Fraai