9 toffe conceptstores in Amsterdam voor mannen

Op weekend met je lief naar Amsterdam? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan een van deze 9 toffe conceptstores voor mannen. Deze unieke shops pakken uit met een goede mix van mode, design, art, boeken, sneakers, horloges en gadgets. Voor mannen de plek om even goed te gaan shoppen. Voor vrouwen the place to be om een cadeau te scoren voor manlief (…een stille hint).

Hutspot Amsterdam

Bij Hutspot vind je eigentijdse, industriële en vintage spullen. Van kledij en woonaccessoires tot zonnebrillen, horloges en gadgets, vaak van jonge, opkomende labels. Ben je dus op zoek naar iets unieks, dan is Hutspot een goede hotspot in Amsterdam.

www.hutspot.com

MENDO

MENDO is niet zozeer een boekenwinkel, maar eerder een begrip in Amsterdam. Deze concept book store heeft een bijzondere collectie boeken die je elders niet kan vinden. Boeken over mode, grafische vormgeving, reclame, architectuur, interieur, design en fotografie? In de kasten van MENDO vind je het.

www.mendo.nl

Tenue de Nîmes

Deze concept store heeft 2 vestigingen in Amsterdam, op de Elandsgracht en in de Haarlemmerstraat. Dit is zo’n shop waar je nooit met lege handen naar buiten zal komen. Toffe modelabels, coole sneakers en stijlvolle modeaccessoires hebben ze er in overvloed. Neem zeker ook je vriendin mee, er is ook een damescollectie.

www.tenuedenimes.com

Property Of …

Deze concept store geeft je het gevoel terug te gaan in de tijd. Denk aan een bar in de jaren ’20, alleen dan zonder drank. Bij Property Of … kan je prachtige handtassen en accessoires voor de man shoppen die perfect passen als je de urban lifestyle graag ziet.

www.thepropertyof.com

Concrete Matter

In de Haarlemmerbuurt vind je menswear en gift shop Concrete Matter. Wanneer je hier binnenstapt, heb je het gevoel alsof je een wereldreiziger bent. Je wordt omringd door geweien aan de muur, antieke meubels en vintage wereldbollen. Ben je op zoek naar een klassiek scheermes of stoer mannencadeau? Zoekt en gij zult vinden bij Concrete Matter!

www.concrete-matter.com

ABOUT.

Een conceptstore waar modeliefhebbers hun kleerkast goed kunnen aanvullen. Terwijl je shopt, kan je bij ABOUT. gezonde fruitsapjes drinken van Juice Brothers of een koffietje van Stooker. Daarnaast vind je er boeken, kunst, gadgets en verzorgingsproducten voor de hedendaagse, trendy man.

www.aboutlifestyle.nl

Six and Sons Amsterdam

Van homegoods, games en boeken tot kledij, sneakers en alles wat daar tussen zit. In deze 2 verdiepingen tellende concept store vind je zoveel tofs! Ook vrouwlief kan hier haar slag slaan, bij Six and Sons vind je tevens een damescollectie. En de koffie? Die staat voor je klaar!

www.sixandsons.com

Les Deux Frères

Bij deze Amsterdamse broers vind je exclusieve en trendy herenmodelabels aan een betaalbare prijs. Naast het feit dat je hier als man een stijlvolle outfit kan scoren, verkopen ze bij Les Deux Frères ook talloze modeaccessoires die je outfit compleet zullen maken.

www.lesdeuxfreres.nl

Baskèts

Sneakerfans, opgelet! Bij Baskèts vind je de meest exclusieve, toffe sneakermodellen van merken als Nike, Adidas en Puma. Rep je bij een gezonde sneakerverslaving dus even naar deze fijne sneakerstore in Amsterdam, waar je vriendin trouwens ook terecht kan voor hippe damesmodelletjes.

www.baskets-store.com

tcoc

You May Also Like

Fourchette: Culinair event verovert de Eskimofabriek

Tegen een culinair event zeggen we zelden tot nooit nee. Gelukkig worden we in ...

3 keer op pad in Gent of net daarbuiten…

Op stap in Gent en op zoek naar een leuke locatie om wat te ...

Hosting door Fraai