5x stoere e-bikes voor de man

Rijden op een elektrische fiets is modern, hip en helemaal van nu. De Fietsenwinkel bewijst het met zijn ruime aanbod elektrische fietsen. Of je nu kiest voor een elektrische stadsfiets, een hybride racefiets of een elektrisch aangedreven bakfiets voor het hele gezin, er zijn tegenwoordig zoveel stoere en hippe e-bikes die je doen vergeten dat elektrisch fietsen ooit bedoeld was voor suffe 50-plussers … En ja, ook onderstaande redacteur heeft tegenwoordig nood aan een bakfiets, sorry …

Vandaag de dag heeft de elektrische fiets een behoorlijke imagoverandering ondergaan. Zo heet zo’n fiets tegenwoordig een e bike, en spelen fietsfabrikanten in op de vraag van de markt. Gemak en comfort van elektronisch fietsen wordt hierbij gecombineerd met hedendaags design. Kijk zelf maar naar deze 5 stoere e bikes voor mannen.

Stromer ST1 X 800 Wh

De Stromer ST1 X 800Wh is een perfect alternatief voor de wagen. Met een elektrische trapondersteuning haal je op deze elektrische fiets met gemak 45 kilometer per uur. Tel daarbij het stoere aluminium frame op, de talloze high-end onderdelen en je hebt een sublieme fietservaring in een waanzinnig mooi designjasje!

Victesse Atlas N7 HF

Deze e-bike van Victesse is een moderne en robuuste elektrische transportfiets die dagelijkse ritten een stuk aangenamer zullen maken. In het voorwiel zit een krachtige motor verwerkt die je fietsritten zal voorzien van een prettige ondersteuning. De stoere vormgeving en praktische voordrager maken van de fiets geen ouderwetse e-bike, maar een trendy fiets waarmee je als man stijlvol voor de dag komt.

Giant ToughRoad GX E+

Met de Giant ToughRoad GX E+ kan je als man alle kanten op. Van vlakke stadswegen tot hobbelige binnenpaadjes en off road wegen, met deze krachtige allround en sportieve e bike kan je op een efficiënte en gecontroleerde manier zowel over verharde als onverharde wegen cruisen!

Riese & Müller Delite GX Rohloff HS 500Wh

Voor zowel een ontspannen toertocht in het weekend als een dagelijks woon-werk ritje is deze e bike van Riese & Müller uitermate geschikt. Deze goed uitgeruste elektrische fiets heeft een krachtige Bosch motor waarmee je tot 45 kilometer per uur kan fietsen. Het stoere urban design maakt het de perfecte e bike voor de hipster man anno nu.

Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad 29

Voor wie op zoek is naar een elektrische cross country mountainbike dat ieder parcours aankan, zou de Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad 29 eens moeten overwegen. Waar je ook rijdt, met de krachtige motor van deze e bike heb je net dat extra steuntje in de rug (uh, beenspieren) om een heuvelachtig of off road gebied door te komen. Met een elektrische mountainbike van Cube zijn er geen grenzen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van ...

Walhalla voor de smaakpapillen

Smulpapen, dat zijn we bij Whatmatters. Eten en drinken, we kunnen er niet genoeg ...

Een sappig stukje vlees aan huis? Gustor Meat Boutique

Tegen een sappig stukje vlees zegen we geen nee bij Whatmatters, dat is al ...

Hosting door Fraai