5 winterbars om van te smullen

Als we mogen kiezen gaan we altijd voor een zomerbar, de zon weet je wel, maar ook tegen een sfeervol ingerichte winterbar zeggen we geen nee. Omdat we onze Schnaps het liefst in stijl drinken én in een leuke setting, gingen we voor jullie op zoek naar de 5 leukste winterbars van het komende seizoen. Graag gedaan!

MOOSE BAR

We kunnen er niet naast kijken, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Antwerpen, Hasselt, Gent, Kortrijk, Leuven en Mechelen, aan MOOSE kan je deze winter niet ontkomen. Dompel je onder in de MOOSE Experience en ga voor een middag/avondje/nachtje vertier in après-ski sfeer. De Alpen waren nog nooit zo dichtbij. Lederhosen, dirndls én de uitgebreide drankkaart staan alvast op pret, de sfeer die maak je zelf. Een concept dat ondertussen staat als een huis of in dit geval een houten chalet!

BAR D’HIVER

De karakteristieke iglo is terug, maar deze keer niet in de Houtvezelstraat, maar het eiland d’Hooye. Zo heb je ook eens een reden om Wielsbeke met een bezoekje te vereren. De gigantische iglo is alvast een eyecatcher om u tegen te zeggen en aangezien er heel wat feestjes doorgaan wat ons betreft ook een must visit.

ZEBRAWOODS

De winterse kou? Die krijgt geen vat op je in Gent. Zebrawoods staat immers garant voor de nodige warmte. In de Zebrastraat in Gent geniet je niet enkel van lekkere hapjes en drankjes, geregeld staat er ook live muziek op het programma. Dit jaar zijn er 8 concertdagen. Reken maar op bekende artiesten en dj’s die de boel voordien en achteraf opzwepen.

CLUB CABANE – WINTER EDITION

Ben jij een held op schaatsen? Dan kan je je hier in stijl uitleven. In Club Cabane schaats je met zicht op de Schelde. Vanaf 7 december ontdek je hier de kerstchalets en overdekte schaatspiste van maar liefst 350m2. Door de doorzichtige tent aan de zijkanten lijkt het of je buiten schaatst en zowel Club Cabane als Strantwerpen worden winters aangekleed. Elke zondag kan je er terecht voor een familiebrunch, maar ook doordeweeks kan je er de inwendige mens verwennen.

WINTER IN HET PARK

De stad aan de zee kan natuurlijk niet zonder een heus winterevent. Je ontdekt in Oostende deze winter meer dan 50 kerstchalets, schaatst er op de vijver en kan je het leplazarus drinken in de winterbar. Wat heeft een mens meer nodig? Het Leopoldpark is de feeërieke setting van dit winterse event Wie denkt dat Oostende alleen maar in de zomer de moeite is, die heeft het wat ons betreft mis.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 hipste co-work adresjes van Brugge

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Slaap eens op de SEINE in PARIJS

Het is weekend en wat is er in het weekend leuker dan een tripje ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Hosting door Fraai