4 dagen lang een orgie van jewelste

“Sorry schat, alles voor de journalistiek en een pakkende reportage”. Dat zou zo ongeveer het afscheid zijn op het thuisfront moesten we een uitnodiging krijgen van The Good Girls Company. Zeg nu zelf 4 dagen lang op een Caribisch eiland met een 60-tal aantrekkelijke vrouwen in bikini of minder, zou jij nee zeggen?

Noem het gerust een stevige orgie, want dat is exact wat dit bedrijf organiseert. Logisch dat de feestjes snel volgeboekt zijn. Tel naast de vrouwen nog een heleboel drank en minstens evenveel drugs en je weet dat het grondig fout kan lopen. Volgens insiders krijgt elke gast 2 voltijdse prostituees aan zijn zijde en tieren de drugs welig. 

6.000 dollar voor een orgie

Reken op een dikke 6.000 dollar voor 4 dagen feesten en vogelen. Niet weinig, maar voor de rijke snoodaards onder onze lezers natuurlijk peanuts. Uiteraard zijn de dames zorgvuldig geselecteerd uit de plaatselijke dames van lichte zeden, dus waag het niet om verliefd te worden, of je bent misschien nog veel meer kwijt. Een zeer bekende Canadese zanger zou vorige keer grote sier hebben gemaakt op het eiland … 

De eerste editie vond plaats in Colombia, maar gezien de controverse en kritiek, verhuisde de organisatie het event naar een eiland. Wat meer privacy! Wil je een volledige reportage lezen van een deelnemer, dan kan dat hier!

Op de officiële website lees je alle andere bijzonderheden en kan je heel wat filmpjes bekijken. Wie weet is het nog niet te laat om je ticketje te bemachtigen van 14 tot en met 17 december. Je mag betalen met bitcoins, wat wel zo handig is. 

Moest je gaan, breng gerust achteraf verslag uit!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Venuez Hospitality Awards 2016

We zullen het maar weer op een kleine vergetelheid steken van de organisatie en ...

Nooit meer wijn verspillen? Coravin speelt het klaar!

Trouwe lezers zullen het al wel door hebben, bij Whatmatters drinken we graag een ...

Hosting door Fraai