3x zwart en keramisch

Zwart en keramisch, zo hebben we ze graag. Klinkt deze openingszin een beetje fout, weet dan dat we het over onze favoriete horloges hebben. Een zwart uurwerk rond je pols straalt wat uit en hoewel niet iedereen fan is van keramiek, heeft het toch wel een aparte uitstraling. Het hoeft niet altijd staal te zijn, toch?

Keramische uurwerken

Geen angst de keramiek van deze horloges barst niet bij het minste. Meer nog, het heeft best wat voordelen. Zo is het quasi krasvrij, blijft de diepe kleur langer behouden en heb je er ook geen allergische reacties van. Wij gingen alvast het wereldwijde web op en schotelen jullie onze 3 favoriete klokjes voor.

Bell & Ross BR 03-92

We geven het toe, het ietwat aparte design van Bell & Ross kan ons al langer bekoren. Van origine werd dit uurwerk ontworpen voor gevechtspiloten en de wijzers zijn dan ook bijzonder helder. Zelfs in het donker lichten ze netjes op. De rest van het horloge is dan weer mat, waardoor de wijzerplaat er nog meer uitspringt.

Goedkoop is dit pareltje niet. Hier tik je het op de kop voor € 3.400.

Panerai Luminor 1950 GMT

Heb je écht wat roebels te besteden? Dan hang je dit juweeltje maar rond je pols. De keramiek is 5x harder dan staal, schokbestendig en krasvrij. Dit uurwerk gaat generaties mee. Retestoer én peperduur!

Voor € 16.600 is deze van jou!

Rado Hyperchrome XXL Automatic Chronograph

Niets mis met een goede klassieker en dan val je met een Rado nooit uit de toon. Een beetje sportieve man, moet dit exemplaar wel weten te pruimen.

Verkoopprijs? Om en bij de € 2.700

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Ijs + alcohol = Häagen-Dasz

Niet dat het dit weekend al bloedheet wordt, maar de temperaturen gaan alvast de ...

Hosting door Fraai