3 hotels om te zien in 2019

Elk jaar openen er heel wat nieuwe hotels de deuren, de hordes toeristen moeten ergens slapen natuurlijk. Tussen die sloot mainstream hotels, zitten ook enkele rasechte pareltjes. Wij selecteerden voor jullie alvast 3 hotels om naar uit te kijken en zo snel mogelijk een kamer te boeken. Wij maken ons met plezier vrij!

AVANI
Koh Samui – Thailand

58 kamers en villa’s, meer is het niet. Dit boetiekhotel van de gereputeerde keten ligt bovendien aan de rustige kant van het eiland. Het gaat hier trouwens om het 2de AVANI+ hotel, waar je omgeven bent door luxe. Hoewel je hier baadt in alle mogelijke weelde boek je al een villa voor om en bij de 135 euro per nacht, zeker niet overdreven! Koh Samui is bovendien aan een luxueuze revival bezig, dus dit zou wel eens een hotspot kunnen worden het komende jaar!

SAVOY PALACE
Madeira – Portugal

Madeira is veel meer dan de saus! Het is een geweldig subtropisch eiland dat heel wat toeristen weet te bekoren. Het Savoy, dat in april volgend jaar opent, zal daar zeker toe bijdragen. Heel wat stijlvolle restaurants en bars, een fantastische infinity pool en nog heel wat meer troeven zullen de jetset ongetwijfeld naar het hotel lokken. Het design is van de hand van RH+ en de designer Nini Andrade Silva, een garantie op prijzen. Madeira zelf biedt heel wat mogelijkheden. Hiken, lopen en fietsen, heel wat sporters verblijven hier. Maar ook het jongere publiek wordt verwend met leuke restaurants, bars en prachtige vulkanische landschappen. Perfect om je Instagramprofiel te pimpen dus!

THE FIFE ARMS
BRAEMAR – SCHOTLAND

Akkoord, voor de zonovergoten stranden moet je niet naar de Schotse hooglanden trekken, maar dit hotel kan wel een reden zijn. Een 19de eeuws gebouw werd er 2 jaar onder handen genomen en opent volgend jaar de deuren. Meer dan 12.000 hangen er op je te wachten. Daarnaast is het natuurlijk een must om de Scottish Highlands in te trekken. Ontdek het sfeervolle dorpje Braemar, dat pal in het Cairgorns National Park ligt. Een andere attractie zijn zeker en vast de Highland Games. Beren van venten in rokken die met boomstammen smijten, een must om te zien.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

4 avontuurlijke dingen om te doen als man!

4 fantastische dingen die als echte man moet doen Bij Whatmatters hebben we bijzonder ...

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...

Hosting door Fraai