Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden!

“Ik ben 27 jaar en een mama met tattoos. Ik wil vooral een inspiratie zijn voor alle vrouwen, want ook wij vrouwen met curves verdienen dit!” Met deze openingszin voert Veerle Peeters momenteel campagne om een Inked Magazine Cover Girl te worden. Daar Inked tegenwoordig alomtegenwoordig is, was de redactie geprikkeld om haar snel te overladen met wat vluggertjes…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op

Mijn eerste tattoo had ik op mijn…
Euhm…ik zat nog in het middelbaar dat weet ik zeker, dus laat ons zeggen alvast voor mijn 18 (lacht). Je bent jong en je wilt wat hé.

Mijn eerste tattoo was een…
Voorbeeld uit de boekjes, maar met mijn eigen touch aan. Het was een hart met bovenaan een vlinder en rond het hart zat een lintje met mom in geschreven. Dit was meteen een tattoo met een grote betekenis aangezien mijn mama in die periode een ongeval had meegemaakt.

Mijn volgende tattoo wordt…
Hmm…eigenlijk heb ik niet echt een nieuw ontwerp in gedachten, maar ik wil wel nog graag mijn bovenarm waarop mijn uil staat afwerken, beetje opvullen tot een geheel. Laat ons zeggen dat er eventjes een pauze op zit, maar dit kan snel weer veranderen. Ik ben nogal een impulsief iemand

😛

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op


Mannen mogen/moeten getatoeëerd zijn…
Goh das ne moeilijke…Had je mij die vraag 4 jaar geleden gesteld, dan had ik volmondig mannen moeten getatoeëerd zijn geantwoord, maar nu vind ik dat iedereen dit voor zijn eigen beslist, alhoewel ik stiekem moet toegeven dat ik in het begin míjn vriend er toch af en toe van heb proberen te overtuigen. Hey schat een sleeve zou je wel echt sexy staan hé. Tot op vandaag is het antwoord nog steeds nee en daar heb ik geen problemen mee ik vind hem even sexy zonder

😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op


My ultimate crush is…
Goh deze vragen zijn echt wel tricky, maar als ik hier dan toch effe moet op antwoorden kijk ik echt enorm op naar Yolanthe Sneijder-Cabau, What a woman! Of moest mijn ultimate crush een man zijn? Tjaa dan kies ik beslist voor Jesse Williams. Je kent hem wel hoor. Dokter Avery in Grey’s Anatomy want geeft toen mannen in een uniform.. jummie
Bikini of badpak…Beslist bikini , want een badpak zul je mij nauwelijks zien dragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op

Mijn favoriete reisbestemming is…
Eerlijk…Ik ben eigenlijk nog niet op veel plaatsen geweest, maar overal waar zon, zee, strand en cocktails aanwezig zijn vind ik goed! Over de stranden wandelen met zonsondergang en eindigen in de zee, skinnydipping. Als ik toch een favoriet moet uitkiezen die ik zeker nog wil doen is het Bali voorlopig blijft het bij de plaatjes in de reisbrochure. (Lacht)
Size does / doesn’t matter
Nog zo een vraag waarop je verschillende dingen kan antwoorden he…voor mij side does matter, maar uiteraard is het ook belangrijk wat je ermee kan he…Ik zit alvast heel goed

😛

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op

Vandaag stem ik op…
Ik volg niets van al die politieke heisa…de ene partij is te soft de andere te direct…dus ik stem op bodypositivity. Dik , dun, groot, klein tigerstripes etc… want dit mag en moet meer in de kijker worden gezet! “Be who you are with al that you have”.

En wel Daarom…
De dag van vandaag hebben onze kids, jongeren een verkeerd beeld van “perfectie”. De covers staan vol met perfect bodys zonder maar 1 rimpeltje of straie.. het beeld van mooi zijn gaat veel verder dan 10talle jaren terug en dit door social media.. tieners die zich uithongeren om ook zo mager te zijn, jongeren die denken dat mooi zijn datgene is dat op de covers staat. Thats sad you know. Het belangrijkste dat wordt vergeten is dat er bewerking aan te pas komt vooralleer die foto op de cover verschijnt. Dit taboe moet worden doorbroken en soms zie je al eens dames verschijnen met curves! Bv Sharon Grobben! Zij is het voorbeeld dat curvy prachtig is! Vroeger wou ik het ook, perfecte huid, geen putjes etc.. Maar nu laat ik alles hoe het is. Met mijn kuiltjes in mijn billen

😛

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op


Wat jullie nog niet van mij weten is…
Goh dat ik eigenlijk een heel onzeker iemand ben…Ik deed me anders voor dan ik wie ik echt was…gewoon om er toch maar bij te horen. Elke keer als ik een foto op mijn Instagram post gaan er een 100tal vragen vooraf hoor. Weet je, ik ben vroeger enorm gepest geweest, zo erg dat het zelfs mijn jeugd beheerste…och ik blijf altijd een eeuwige twijfelaar…Maar nu bijt ik van me af en wil ik laten zien dat niemand me klein heeft gekregen. Ik ben wie ik ben en daar ben ik trots op.. show what ya mama gave ya. Het vrouwelijk lichaam…a body of art.
Ideaal om mee af te sluiten! Heel veel succes en hopelijk haal je de cover! Stemmen kan overigens (tot vandaag) HIER! Snel zijn is dus de boodschap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veerle Peeters (@veedici) op


 
 

You May Also Like

Omdat we allemaal naakt geboren zijn!

Losjes in de broek, losjes in de bloes, iedereen doet maar. De tijd dat ...

Antropologe Stephanie Blommensteijn haar gedragsanalyse!

Wat doen een mens in godsnaam in Utrecht. Euuhhh, even meegeven, Utrecht is één ...

Lang Leve de winter met Jutta Monica Leerdam

Mannen, maten, makkers…de zomer is voorbij, de herfst is bezig en de winter is ...

Hosting door Fraai