Whatmatters Weekendtip: Feesten tussen bekende influencers @ Where At Versuz Hasselt

Met wie strekken we vanavond de beentjes?

Aster Nzeyimana, Lize Feryn, Annelies Törös, Rubia Mood, de meiden van Totally Two, Justine Szpringer, Kevin DC, Chloë van Temptation Island, WIJ en vele vele anderen zullen vanavond aanwezig zijn op de lancering van Where At in Versuz Hasselt.

Wat of wie is Where@? Een App!

Where@ opent de deuren naar een nieuwe sociale wereld waarin alle mogelijke events centraal staan. Creëer dankzij jouw interesses een persoonlijke tijdlijn die alle aankomende events vanop jou locatie weergeeft. Rate & share deze events met je vrienden, en post samen onvergetelijke momenten op de newsfeed. Ervaar ‘punch’, je nieuwe manier om events en foto’s van jou en je vrienden te liken. Ontwikkel je eigen profiel, punch nieuwe vrienden en artiesten, en blijf zo op de hoogte van hun aankomende events. Dankzij de Messenger-functie is alles in enkele ogenblikken gepland.
Benieuwd naar deze app of gewoon zin in een dansje tussen schoon volk? Tickets kan je hier verkrijgen! Tot Vanavond!


Cover: Facebook Where At

You May Also Like

Wij gingen pompen met Kraantje Pappie!

Pompen! Als je die kreet de voorbije maanden niet hebt gehoord, dan heb je ...

Flemish Food Bash, een must visit!

Dat we bij Whatmatters gek zijn op festivals dat is al langer geweten. Combineer ...

FIESTA BEACH MARRAKECH

Dat Marrakech één van de hotspots van het moment is weten we bij Whatmatters ...