Whatmatters Weekendtip: Feesten tussen bekende influencers @ Where At Versuz Hasselt

Met wie strekken we vanavond de beentjes?

Aster Nzeyimana, Lize Feryn, Annelies Törös, Rubia Mood, de meiden van Totally Two, Justine Szpringer, Kevin DC, Chloë van Temptation Island, WIJ en vele vele anderen zullen vanavond aanwezig zijn op de lancering van Where At in Versuz Hasselt.

Wat of wie is Where@? Een App!

Where@ opent de deuren naar een nieuwe sociale wereld waarin alle mogelijke events centraal staan. Creëer dankzij jouw interesses een persoonlijke tijdlijn die alle aankomende events vanop jou locatie weergeeft. Rate & share deze events met je vrienden, en post samen onvergetelijke momenten op de newsfeed. Ervaar ‘punch’, je nieuwe manier om events en foto’s van jou en je vrienden te liken. Ontwikkel je eigen profiel, punch nieuwe vrienden en artiesten, en blijf zo op de hoogte van hun aankomende events. Dankzij de Messenger-functie is alles in enkele ogenblikken gepland.
Benieuwd naar deze app of gewoon zin in een dansje tussen schoon volk? Tickets kan je hier verkrijgen! Tot Vanavond!


Cover: Facebook Where At

You May Also Like

Fashion Weekendtip: Boutique Island @ The Lakehouse Stekene

When music meets Fashion… Waar wij te vinden zijn dit weekend? Op veel plaatsen ...

We love the GOODLIFE

De Whatmatters redactie houdt wel van de geneugten des levens, hopelijk merken jullie dat ...

Whatmatters ontsnapt NIPT aan Mystery 19

Ons hou je niet tegen… Of we eens een middagje wilden komen spelen in een ...

Hosting door Fraai