Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend! 

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de negende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De negende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 4 tot 7 oktober 2018 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.

De Kustlaan en het hippe Albertplein in Het Zoute vormen het ideale kader voor de ZOUTE TOP MARQUES®. Prestigieuze automerken zullen er hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen. Ons kan je alvast vinden bij de stand van onze vrienden van Alfa Romeo!

Foto’s: Facebook Zoute Grand Prix

Unibet

unibet

You May Also Like

Riooldeksels als print, dat is pas streetwear

Dat kunst met een grote K niet altijd peperduur hoeft te zijn is al ...

Altijd georganiseerd met KNOMO

Schrijfgerief, notablokjes en tassen: ondergetekende redacteur kan er niet genoeg van hebben. Als er ...

C.P. Company: innoverend en met Italiaanse pit

Ik geeft het toe, ik ben een lezer. Een merk dat zijn geschiedenis omschrijft ...