Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend! 

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de negende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De negende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 4 tot 7 oktober 2018 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.

De Kustlaan en het hippe Albertplein in Het Zoute vormen het ideale kader voor de ZOUTE TOP MARQUES®. Prestigieuze automerken zullen er hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen. Ons kan je alvast vinden bij de stand van onze vrienden van Alfa Romeo!

Foto’s: Facebook Zoute Grand Prix

tcoc

You May Also Like

Whatmatters interviewt schrijfster LIZE SPIT

Ook al weten we dat bij de gemiddelde lezer/volger van Whatmatters literatuur niet in ...

Dit is de nieuwe BMW 3-serie! (Foto's)

Heeft dé referentie een antwoord op de concurrentie?  Om de zoveel jaren komt BMW ...

Graaf Negroni was een fijnproever!

Zit je nog aan de gin? Sterkte! Gelukkig is het nog niet te laat ...

Hosting door Fraai