Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend! 

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de negende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

De negende editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 4 tot 7 oktober 2018 wordt Het Zoute het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.

De Kustlaan en het hippe Albertplein in Het Zoute vormen het ideale kader voor de ZOUTE TOP MARQUES®. Prestigieuze automerken zullen er hun nieuwste modellen en primeurs tentoonstellen. Ons kan je alvast vinden bij de stand van onze vrienden van Alfa Romeo!

Foto’s: Facebook Zoute Grand Prix

You May Also Like

Weekendtip: Paradise City Festival

Elektronische muziek meets ecologie Ecologie, we liggen er niet of veel te weinig wakker ...

3x Antwerps, 3x recent open!

Af en toe komt de chauvinistische Antwerpenaar in ons boven en moeten we wat ...

Bye bye Laundry Day, welcome Fire is Gold

Het iconische festival Laundry Day is niet meer, welkom Fire is Gold! Op zaterdag ...

Hosting door Fraai