Whatmatters Real Estate: Solden! Deze Mansion krijg je nu met 62.000.000$ korting!

Van 250.000.000$ naar 188.000.000$

Zowat de duurste villa in Beverly Hills krijgen ze aan de straatstenen niet kwijt. De exuberante prijs van een kwart miljard dollar zal natuurlijk wel meespelen. Hoogtijd dus dat de bouwheer een groot stuk van de prijs doet om alsnog potentiële kopers aan te trekken.

Het stulpje, momenteel verhuurd aan Dan Bilzerian, heeft dan ook, en dat mag wel voor deze prijs, alle luxe. Noem het op en je hebt het…inclusief helicopter, een Dolby Atmos thuisbioscoop en een trap van maar liefst 2 miljoen dollar.

Hoe je een potentiële koper toch aantrekt? Op het (schuld)gevoel spelen! De makelaar van 942 Bel Air Rd maakt hier dan een goed punt. Hij laat fijntjes weten dat het absurd is dat miljardair een boot heeft van 400 miljoen, maar het ‘thuis’ moeten stellen met een mansion van 25…Wie geeft deze man ongelijk?

Voor zij die toch nog wat geld onder een matras hebben steken…hier is alvast een uitgebreide rondleiding.

You May Also Like

Six Edges mikt op de stedelijke creatieveling

Belgische labels, daar hebben we er ondertussen al een heel aantal van gebracht. Terecht, ...

Het verschil tussen Selvedge & Raw Denim?

Het verschil tussen Selvedge en Raw denim? Vraag het de meeste mannen en ze ...

De stijlvolle accessoires van EDMUNDS

Ja, het was al een tijdje geleden dat we de bowtie een plaatsje hadden ...