Whatmatters Real Estate: Solden! Deze Mansion krijg je nu met 62.000.000$ korting!

Van 250.000.000$ naar 188.000.000$

Zowat de duurste villa in Beverly Hills krijgen ze aan de straatstenen niet kwijt. De exuberante prijs van een kwart miljard dollar zal natuurlijk wel meespelen. Hoogtijd dus dat de bouwheer een groot stuk van de prijs doet om alsnog potentiële kopers aan te trekken.

Het stulpje, momenteel verhuurd aan Dan Bilzerian, heeft dan ook, en dat mag wel voor deze prijs, alle luxe. Noem het op en je hebt het…inclusief helicopter, een Dolby Atmos thuisbioscoop en een trap van maar liefst 2 miljoen dollar.

Hoe je een potentiële koper toch aantrekt? Op het (schuld)gevoel spelen! De makelaar van 942 Bel Air Rd maakt hier dan een goed punt. Hij laat fijntjes weten dat het absurd is dat miljardair een boot heeft van 400 miljoen, maar het ‘thuis’ moeten stellen met een mansion van 25…Wie geeft deze man ongelijk?

Voor zij die toch nog wat geld onder een matras hebben steken…hier is alvast een uitgebreide rondleiding.

You May Also Like

3D-geprinte monturen van Monoqool

Dat 3D-geprinte spulletjes aan een opmars bezig zijn dat merken we dagelijks. Een tijdje ...

00 KROOT – What's in a name?

Met zwart en wit zit je altijd goed, een stelling die we bij Whatmatters ...

Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België ...

Hosting door Fraai