Whatmatters Real Estate: Solden! Deze Mansion krijg je nu met 62.000.000$ korting!

Van 250.000.000$ naar 188.000.000$

Zowat de duurste villa in Beverly Hills krijgen ze aan de straatstenen niet kwijt. De exuberante prijs van een kwart miljard dollar zal natuurlijk wel meespelen. Hoogtijd dus dat de bouwheer een groot stuk van de prijs doet om alsnog potentiële kopers aan te trekken.

Het stulpje, momenteel verhuurd aan Dan Bilzerian, heeft dan ook, en dat mag wel voor deze prijs, alle luxe. Noem het op en je hebt het…inclusief helicopter, een Dolby Atmos thuisbioscoop en een trap van maar liefst 2 miljoen dollar.

Hoe je een potentiële koper toch aantrekt? Op het (schuld)gevoel spelen! De makelaar van 942 Bel Air Rd maakt hier dan een goed punt. Hij laat fijntjes weten dat het absurd is dat miljardair een boot heeft van 400 miljoen, maar het ‘thuis’ moeten stellen met een mansion van 25…Wie geeft deze man ongelijk?

Voor zij die toch nog wat geld onder een matras hebben steken…hier is alvast een uitgebreide rondleiding.

You May Also Like

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Kunst met een grote K

Een flinke veeg kunst zo nu en dan, niks mis mee wat de Whatmatters ...

De Audi Q8 Sport Concept: luxueuze power!

Dat Audi bloedmooie auto’s in zijn gamma heeft dat was ons al langer duidelijk. ...

Hosting door Fraai