Whatmatters Real Estate: Solden! Deze Mansion krijg je nu met 62.000.000$ korting!

Van 250.000.000$ naar 188.000.000$

Zowat de duurste villa in Beverly Hills krijgen ze aan de straatstenen niet kwijt. De exuberante prijs van een kwart miljard dollar zal natuurlijk wel meespelen. Hoogtijd dus dat de bouwheer een groot stuk van de prijs doet om alsnog potentiële kopers aan te trekken.

Het stulpje, momenteel verhuurd aan Dan Bilzerian, heeft dan ook, en dat mag wel voor deze prijs, alle luxe. Noem het op en je hebt het…inclusief helicopter, een Dolby Atmos thuisbioscoop en een trap van maar liefst 2 miljoen dollar.

Hoe je een potentiële koper toch aantrekt? Op het (schuld)gevoel spelen! De makelaar van 942 Bel Air Rd maakt hier dan een goed punt. Hij laat fijntjes weten dat het absurd is dat miljardair een boot heeft van 400 miljoen, maar het ‘thuis’ moeten stellen met een mansion van 25…Wie geeft deze man ongelijk?

Voor zij die toch nog wat geld onder een matras hebben steken…hier is alvast een uitgebreide rondleiding.

tcoc

You May Also Like

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Met Belgium Gin N°10 winnen we altijd!

Combineer gin met voetbal en je hebt de favoriete tijdsbesteding van de ene Whatmatters ...

Tinder voor uurwerken? WatchTinder!

Op zoek naar het perfecte klokje? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ...

Hosting door Fraai