Whatmatters Real Estate: Dit is het nieuwe stulpje van Lebron James ($23.000.000)

Een nieuw team…een nieuwe woonst

Logisch…want alle dagen het woon-werkverkeer tussen Cleveland en L.A. trotseren lijkt toch net iets teveel van het goede. Met de transfer naar de L.A.Lakers, is er dan ook een nieuwe woonst,  gelegen in het mondaine Brentwood.

Brentwood is gelegen aan de voet van de Santa Monica Mountains, en wordt begrensd door de San Diego Freeway in het oosten, Wilshire Boulevard in het zuiden, Santa Monica in het zuidwesten, Topanga State Park in het westen en Mulholland Drive langs de heuvelrug in het noorden. Brentwood is een deel van Bel-Air Estates. Is LeBron de nieuwe Fresh Prince?

Op het parket voorlopig nog niet. Een eerste wedstrijd, waarin hij slechts 15 minuten speelde, was goed voor 9 punten, 3 assists en 3 rebounds. Dit volstond echter niet om te winnen. Maar geen nood…in deze crib kan hij een verliesmatch wel een beetje relativeren, lijkt ons.

Oh ja…een basketbalveld was er in eerste instantie niet bij. Buren lieten al verstaan dat dit ondertussen al geregeld is. Voelen wij hier het eerste buurt-tornooi al komen?


Bron: Gewoonvoorhem

tcoc

You May Also Like

Een fiere papa? With Baby Love is zeker wat voor jou!

Een papa met kids? Fijn, dan begrijp je ons! Natuurlijk willen we hoe druk ...

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Whatmatters Real Estate: ‘Vakantiehuisje’ in Mallorca (6.900.000€)

Vakantiehuisje? Het hoeft natuurlijk niet altijd Ibiza te zijn als we het hebben over ...

Hosting door Fraai