Whatmatters Real Estate: Dit is het nieuwe stulpje van Lebron James ($23.000.000)

Een nieuw team…een nieuwe woonst

Logisch…want alle dagen het woon-werkverkeer tussen Cleveland en L.A. trotseren lijkt toch net iets teveel van het goede. Met de transfer naar de L.A.Lakers, is er dan ook een nieuwe woonst,  gelegen in het mondaine Brentwood.

Brentwood is gelegen aan de voet van de Santa Monica Mountains, en wordt begrensd door de San Diego Freeway in het oosten, Wilshire Boulevard in het zuiden, Santa Monica in het zuidwesten, Topanga State Park in het westen en Mulholland Drive langs de heuvelrug in het noorden. Brentwood is een deel van Bel-Air Estates. Is LeBron de nieuwe Fresh Prince?

Op het parket voorlopig nog niet. Een eerste wedstrijd, waarin hij slechts 15 minuten speelde, was goed voor 9 punten, 3 assists en 3 rebounds. Dit volstond echter niet om te winnen. Maar geen nood…in deze crib kan hij een verliesmatch wel een beetje relativeren, lijkt ons.

Oh ja…een basketbalveld was er in eerste instantie niet bij. Buren lieten al verstaan dat dit ondertussen al geregeld is. Voelen wij hier het eerste buurt-tornooi al komen?


Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

's Werelds grootste superjacht: Quintessentially One

We mogen onze zwaarste jaren dan misschien achter de rug hebben, maar af en ...

Zo gedraag je je op het kerstfeestje van het werk…

Het is weer die tijd van het jaar, althans als je een loonslaaf bent: ...

Het next level basketbalveld van Pigalle

Voetballen kunnen we een beetje bij Whatmatters, maar met onze legendarische linkerhanden breken we ...