Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan… 

Het moest ervan komen…na de elektrische fietsen, auto’s en zelfs moto’s is het nu de beurt aan de scooters. Zo lanceert het bekendste Italiaanse scootermerk komende maand zijn Elettrica, een scooter met een vermogen van 4kW die naar eigen zeggen alle andere 50cc-concurrenten het nakijken zal geven. Gedaan dus met die schreeuwerige en stinkende Polini en LeoVincé-uitlaten aan de schoolpoorten.

De autonomie van de elektrische scooter, die qua uiterlijk lijkt op de Vespa Primavera, is 100 kilometer en om hem vol stroom te ‘tanken’ ben je ongeveer 4 uurtjes zoet. Naast een torenhoge elektriciteitsrekening ga je ook wel wat mogen leggen voor het speeltje zelf…de Vespa Elettrica is HIER te bestellen voor een prijs van 6.479 Euro.

tcoc

You May Also Like

Als een easy rider Antwerpen stad door!

Scooters en onderstaande redacteur, dat valt hoogstens een verstandshuwelijk te noemen. Met mijn allereerste ...

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Deze Bugatti Chiron kan jij wél betalen! (met dank aan Lego)

Haal het kind in jou terug boven! Tenzij je Rockefeller of de grote baas ...

Hosting door Fraai