Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan… 

Het moest ervan komen…na de elektrische fietsen, auto’s en zelfs moto’s is het nu de beurt aan de scooters. Zo lanceert het bekendste Italiaanse scootermerk komende maand zijn Elettrica, een scooter met een vermogen van 4kW die naar eigen zeggen alle andere 50cc-concurrenten het nakijken zal geven. Gedaan dus met die schreeuwerige en stinkende Polini en LeoVincé-uitlaten aan de schoolpoorten.

De autonomie van de elektrische scooter, die qua uiterlijk lijkt op de Vespa Primavera, is 100 kilometer en om hem vol stroom te ‘tanken’ ben je ongeveer 4 uurtjes zoet. Naast een torenhoge elektriciteitsrekening ga je ook wel wat mogen leggen voor het speeltje zelf…de Vespa Elettrica is HIER te bestellen voor een prijs van 6.479 Euro.

You May Also Like

Een heel jaar geurvrije kledij zonder te wassen!

Een heel jaar geen stinkende kleren, welke man tekent daar niet voor? Of sta ...

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Dit zijn de gefortuneerde gelukzakken die met een Bugatti Chiron rijden

We mochten hem al aanschouwen op het afgelopen autosalon, de snelle en vooral peperdure ...