Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan… 

Het moest ervan komen…na de elektrische fietsen, auto’s en zelfs moto’s is het nu de beurt aan de scooters. Zo lanceert het bekendste Italiaanse scootermerk komende maand zijn Elettrica, een scooter met een vermogen van 4kW die naar eigen zeggen alle andere 50cc-concurrenten het nakijken zal geven. Gedaan dus met die schreeuwerige en stinkende Polini en LeoVincé-uitlaten aan de schoolpoorten.

De autonomie van de elektrische scooter, die qua uiterlijk lijkt op de Vespa Primavera, is 100 kilometer en om hem vol stroom te ‘tanken’ ben je ongeveer 4 uurtjes zoet. Naast een torenhoge elektriciteitsrekening ga je ook wel wat mogen leggen voor het speeltje zelf…de Vespa Elettrica is HIER te bestellen voor een prijs van 6.479 Euro.

You May Also Like

Topgeluid in zakformaat: Rockbox Slice Fabriq

Op zoek naar een keurig klein speakertje voor thuis of naast het zwembad? Een ...

De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau ...

Geduld…hét woord voor zij die een Tesla 3 besteld hebben

Eens je met een Tesla 3 geredden hebt, wil je geen andere auto meer, ...

Hosting door Fraai