Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan… 

Het moest ervan komen…na de elektrische fietsen, auto’s en zelfs moto’s is het nu de beurt aan de scooters. Zo lanceert het bekendste Italiaanse scootermerk komende maand zijn Elettrica, een scooter met een vermogen van 4kW die naar eigen zeggen alle andere 50cc-concurrenten het nakijken zal geven. Gedaan dus met die schreeuwerige en stinkende Polini en LeoVincé-uitlaten aan de schoolpoorten.

De autonomie van de elektrische scooter, die qua uiterlijk lijkt op de Vespa Primavera, is 100 kilometer en om hem vol stroom te ‘tanken’ ben je ongeveer 4 uurtjes zoet. Naast een torenhoge elektriciteitsrekening ga je ook wel wat mogen leggen voor het speeltje zelf…de Vespa Elettrica is HIER te bestellen voor een prijs van 6.479 Euro.

tcoc

You May Also Like

Op deze Italiaanse willen wij best eens rijden: Ducati Panigale V4R

Wat een Italiaanse schone hebben wij gespot op het motorevenement EICMA 2018. Auto- en ...

Pure online luxe!

Luxe, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Vaak snuisteren we dan ook ...

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Hosting door Fraai