Trouwen, business of gewoon er stijlvol voorkomen? Laat je een Nicky Vankets outfit aanmeten!

En meten mag je letterlijk nemen…

Nicky Vankets is een 39-jarige bekende Vlaamse modeontwerper uit Limburg die heeft gestudeerd aan het prestigieuze Londense College of Fashion. Waar hij voornamelijk internationale bekendheid vergaarde door de jurk te ontwerpen die Ellen Petri droeg tijdens de Miss World-verkiezing in 2004 (waarvoor hij een prijs voor World’s Top Fashion Designer ontving), de bruidsjurk van Kim Clijsters te verzorgen en dit huzarenstukje opnieuw netjes over deed door ons Belgische en wereldberoemd DJ-koppel Dimitri Vegas en Anouk Matton stijlvol voor het altaar af te zetten, zorgt hij er ook voor dat ook de man in de straat als u en ik zich netjes en stijlvol kunnen vertonen.

Zo kan je in één van zijn twee concept stores (Antwerpen en Hasselt) genieten van zijn ‘Costume-made’ service. Vest, broek, hemd, T-shirt,…of gewoon een heel maatpak? Alles kan tot op het laatste detail tot een one-of-a-kind-look gecreëerd en/of gepersonaliseerd worden. Of je nu trouwt, werkt, feest of de “birthday boy” bent,…every occasion deserves a picture perfect ‘you’, aldus de modeontwerper himself.

Hoe je aan zo’n gepersonaliseerde outfit komt? Maak alvast een afspraak via de site. Nicky zal met plezier jouw ideeën bekijken, je maten opnemen en ervoor zorgen dat jij er als de meest stijlvolle rekel van de roedel bijloopt!

Wie wil dit nu niet?


You May Also Like

Het eerste onderwaterrestaurant in Europa: 'Under'

Fancy dineren? Wij kunnen! Al zeker als het op een heel bijzonder plekje is. ...

Sensum Vastgoed, de makelaar in Schoten

Te koop, Te huur, een huis, villa, loft, appartement, opbrengsteigendom of grond…hier moet je ...

Deze 3D Body Scanner vertelt jou de gruwelijke waarheid

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Dit is de eerlijkste spiegel van het land. Naked, ...

Hosting door Fraai