Tesla maakt nu ook Tequila! Wie ook een shotje?

Citroen, Zout, Tesla…Check!

Drinken en rijden gaan niet samen! Tenzij je een auto hebt die uit zichzelf rijdt, moet Elon Musk gedacht hebben en hij stort zich nu ook na de auto’s, vlammenwerpers en ruimteraketten op de Tequila-markt.

Hoewel er nog niet zo lang geleden het onheilspellend bericht was dat er een Tequila-tekort dreigt, heeft Elon Musk net een patent aangevraagd voor een eigen Teslaquila. Een commercieel goede beslissing? Moeilijk te zeggen maar feit is dat er van de blauwe agave, de plant waar tequila mee wordt gemaakt, komend jaar slechts 18 miljoen kunnen geoogst worden terwijl er naar schatting dik 40 miljoen zullen nodig zijn om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen. Reden? In het Verre Oosten (Japan) en het Verre Westen (VS) is het drankje erg hip!

Wij hopen alvast voor Musk dat zijn Tequila beter en sneller van de band rolt dan zijn Model 3…

 

You May Also Like

In dit land betaal je het minst voor je pintje!

Lust je wel een biertje en heb je nog geen vakantie geboekt? Dan kan ...

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

Speelgoed voor volwassenen (en kinderen)

Niet dat we bij Whatmatters infantiel zijn, maar we hebben nog kleine kinderen, en ...