Tesla maakt nu ook Tequila! Wie ook een shotje?

Citroen, Zout, Tesla…Check!

Drinken en rijden gaan niet samen! Tenzij je een auto hebt die uit zichzelf rijdt, moet Elon Musk gedacht hebben en hij stort zich nu ook na de auto’s, vlammenwerpers en ruimteraketten op de Tequila-markt.

Hoewel er nog niet zo lang geleden het onheilspellend bericht was dat er een Tequila-tekort dreigt, heeft Elon Musk net een patent aangevraagd voor een eigen Teslaquila. Een commercieel goede beslissing? Moeilijk te zeggen maar feit is dat er van de blauwe agave, de plant waar tequila mee wordt gemaakt, komend jaar slechts 18 miljoen kunnen geoogst worden terwijl er naar schatting dik 40 miljoen zullen nodig zijn om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen. Reden? In het Verre Oosten (Japan) en het Verre Westen (VS) is het drankje erg hip!

Wij hopen alvast voor Musk dat zijn Tequila beter en sneller van de band rolt dan zijn Model 3…

 

tcoc

You May Also Like

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Wrensilva Sonos Edition: muziek beluisteren met stijl

Wie van een streepje muziek houdt en dat stijlvol wil beluisteren kent Wrensilva waarschijnlijk ...

Stunt! Een Lamborghini voor de prijs van een VW Polo!

Ok, je zal wel zelf moeten trappen! Who cares? Je hebt dan wel een Lamborghini ...