Tesla maakt nu ook Tequila! Wie ook een shotje?

Citroen, Zout, Tesla…Check!

Drinken en rijden gaan niet samen! Tenzij je een auto hebt die uit zichzelf rijdt, moet Elon Musk gedacht hebben en hij stort zich nu ook na de auto’s, vlammenwerpers en ruimteraketten op de Tequila-markt.

Hoewel er nog niet zo lang geleden het onheilspellend bericht was dat er een Tequila-tekort dreigt, heeft Elon Musk net een patent aangevraagd voor een eigen Teslaquila. Een commercieel goede beslissing? Moeilijk te zeggen maar feit is dat er van de blauwe agave, de plant waar tequila mee wordt gemaakt, komend jaar slechts 18 miljoen kunnen geoogst worden terwijl er naar schatting dik 40 miljoen zullen nodig zijn om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen. Reden? In het Verre Oosten (Japan) en het Verre Westen (VS) is het drankje erg hip!

Wij hopen alvast voor Musk dat zijn Tequila beter en sneller van de band rolt dan zijn Model 3…

 

tcoc

You May Also Like

Who's The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, ...

Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how ...

3 must visit restaurants die openen in 2019

Ga jij ook eens graag buiten de grenzen eten? Wij alvast wel. Bij een ...

Hosting door Fraai