Tesla maakt nu ook Tequila! Wie ook een shotje?

Citroen, Zout, Tesla…Check!

Drinken en rijden gaan niet samen! Tenzij je een auto hebt die uit zichzelf rijdt, moet Elon Musk gedacht hebben en hij stort zich nu ook na de auto’s, vlammenwerpers en ruimteraketten op de Tequila-markt.

Hoewel er nog niet zo lang geleden het onheilspellend bericht was dat er een Tequila-tekort dreigt, heeft Elon Musk net een patent aangevraagd voor een eigen Teslaquila. Een commercieel goede beslissing? Moeilijk te zeggen maar feit is dat er van de blauwe agave, de plant waar tequila mee wordt gemaakt, komend jaar slechts 18 miljoen kunnen geoogst worden terwijl er naar schatting dik 40 miljoen zullen nodig zijn om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen. Reden? In het Verre Oosten (Japan) en het Verre Westen (VS) is het drankje erg hip!

Wij hopen alvast voor Musk dat zijn Tequila beter en sneller van de band rolt dan zijn Model 3…

 

You May Also Like

3 nieuwe hotspots

Nieuwe zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. In dit artikel lichten we er ...

Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te ...

RED pakt uit met de eerste holografische smartphone!

Een smartphone met een holografisch scherm, toekomstmuziek? Nee hoor, het Amerikaanse bedrijf RED is ...

Hosting door Fraai