Spoiler Alert!! Eerste video Casa De Papel 3 gelekt!

Laat deel III maar snel beginnen!

Voor zij die onder een steen of in een uithoek op de planeet Pluto hebben geleefd het afgelopen jaar, 
La Casa de Papel
 is een spannende Spaanse serie op Netflix over een briljante overval op de Koninklijke Munt in Madrid, Spanje. Organisator van het geheel, El Professor die samen met zijn crew, die schuilnamen van wereldsteden hebben, van, toch wel sympathieke criminelen, maanden aan een roofoverval werkt. Of dit gelukt is en of ze allemaal heelhuids konden ontsnappen aan de politie, zie je in deel I en II.

Is er goed nieuws? Ja! De professor heeft zijn mensen alvast teruggevonden, aldus Netflix dat dit bekendmaakt in een video waarin de hoofdrolspelers hun leider opnieuw ontmoeten op de ondertussen bekende tonen van Bella Ciao. Wie goed oplet ziet ook een mysterieus en niet eerder vertoonde persoon in de groep zitten…Brussels? Amsterdam? Lisboa?

OPGELET SPOILER IN DE VIDEO

El Professor, Tokio, Denver, Rio, Helsinki en Nairobi zien we alvast terug in de trailer…maar wie nog?Berlin…de man die eerder nog werd neergeschoten op het einde van deel II. Leeft hij toch nog? Gaat dit om een prequel? Spreken we over flashbacks?

In 2019 volgt het verlossende antwoord…

tcoc

You May Also Like

Mancave Stuff! Whiskyballen in je kerstboom!

Mannen, het einde van het jaar komt eraan en dat betekent dat na de ...

Ideaal voor een klein kantooroorlogje. De BB MINI GUN!

Op kantoor hoeft het er niet altijd serieus aan toe te gaan. Niet dat ...

Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, ...

Hosting door Fraai