Spoiler Alert!! Eerste video Casa De Papel 3 gelekt!

Laat deel III maar snel beginnen!

Voor zij die onder een steen of in een uithoek op de planeet Pluto hebben geleefd het afgelopen jaar, 
La Casa de Papel
 is een spannende Spaanse serie op Netflix over een briljante overval op de Koninklijke Munt in Madrid, Spanje. Organisator van het geheel, El Professor die samen met zijn crew, die schuilnamen van wereldsteden hebben, van, toch wel sympathieke criminelen, maanden aan een roofoverval werkt. Of dit gelukt is en of ze allemaal heelhuids konden ontsnappen aan de politie, zie je in deel I en II.

Is er goed nieuws? Ja! De professor heeft zijn mensen alvast teruggevonden, aldus Netflix dat dit bekendmaakt in een video waarin de hoofdrolspelers hun leider opnieuw ontmoeten op de ondertussen bekende tonen van Bella Ciao. Wie goed oplet ziet ook een mysterieus en niet eerder vertoonde persoon in de groep zitten…Brussels? Amsterdam? Lisboa?

OPGELET SPOILER IN DE VIDEO

El Professor, Tokio, Denver, Rio, Helsinki en Nairobi zien we alvast terug in de trailer…maar wie nog?Berlin…de man die eerder nog werd neergeschoten op het einde van deel II. Leeft hij toch nog? Gaat dit om een prequel? Spreken we over flashbacks?

In 2019 volgt het verlossende antwoord…

You May Also Like

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Josje Huisman 'Just Did It'!

En dat is niet naar de zin van vele mama’s (sommige papa’s wel nvdr) ...

Grasmaaien als een baas op deze Honda die 241 km/u haalt!

Grasmaaien is nog nooit zo plezant geweest! Het is de laatste weken echt niet ...