Spoiler Alert!! Eerste video Casa De Papel 3 gelekt!

Laat deel III maar snel beginnen!

Voor zij die onder een steen of in een uithoek op de planeet Pluto hebben geleefd het afgelopen jaar, 
La Casa de Papel
 is een spannende Spaanse serie op Netflix over een briljante overval op de Koninklijke Munt in Madrid, Spanje. Organisator van het geheel, El Professor die samen met zijn crew, die schuilnamen van wereldsteden hebben, van, toch wel sympathieke criminelen, maanden aan een roofoverval werkt. Of dit gelukt is en of ze allemaal heelhuids konden ontsnappen aan de politie, zie je in deel I en II.

Is er goed nieuws? Ja! De professor heeft zijn mensen alvast teruggevonden, aldus Netflix dat dit bekendmaakt in een video waarin de hoofdrolspelers hun leider opnieuw ontmoeten op de ondertussen bekende tonen van Bella Ciao. Wie goed oplet ziet ook een mysterieus en niet eerder vertoonde persoon in de groep zitten…Brussels? Amsterdam? Lisboa?

OPGELET SPOILER IN DE VIDEO

El Professor, Tokio, Denver, Rio, Helsinki en Nairobi zien we alvast terug in de trailer…maar wie nog?Berlin…de man die eerder nog werd neergeschoten op het einde van deel II. Leeft hij toch nog? Gaat dit om een prequel? Spreken we over flashbacks?

In 2019 volgt het verlossende antwoord…

You May Also Like

Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst ...

De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig? Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij ...

Sean Dhondt, een man om jaloers op te zijn!

Als wij één kerel mogen aanduiden waarmee wij wel eens een dagje op stap ...

Hosting door Fraai