Rooftop challenge : Justitiepaleis Brussel

poelaert-justitiepaleis

Het Brusselse justitiepaleis…welke landgenoot kent het mastodont van onze hoofdstad niet ? Het is gigantisch, het is hoog en het is in aanbouw, since ever. Jawel, het justitiepaleis op het Poelaertplein is onze eigen Sagrada Familia. Kunnen bouwvakkers 1 deel afwerken, mogen ze al beginnen aan de renovatie van een ander deel.

Het Brusselse justitiepaleis is ook de plaats waar alle high profile zaken voorkomen. Een beetje terrorist of gangster heeft het niet gemaakt wanneer hij niet voor de rechter moet verschijnen in hartje Brussel. Het is dan ook algemeen geweten dat het Brusselse paleis één van de zwaarst beveiligde gebouwen van het land is .. of niet ?

Zou het mogelijk zijn om een privé rooftop party te houden op het hoogste gebouw van de hoofdstad?

We zochten het voor jullie uit.

You May Also Like

Whatmatters on the road: Met Fiat naar Monaco

Er zijn slechtere perstripjes… Jens, twee dagen Monaco en wat cruisen in de nieuwe ...

De visie op fotografie volgens Ingrid Bergs

Fotografen kan je vergelijken met de schilders uit het verleden. Waar zij vroeger met ...

Whatmatters Festivalchick Quirine ging naar Voodoo Village

“Eerste weekend van juli…Dan moeten we een event organiseren!” dacht iedereen. Denk dat dit ...