absolute-zombies

Whatmatters Vacature: Recruit a zombie

Nooit had ik gedacht om überhaupt ooit IETS positiefs te kunnen schrijven over interimkantoren. Doorheen de band ben ik nogal kritisch op hun werking (lees : het is de bron van alle kwaad) en loop ik liefst van al in een grote boog om ze heen. Maar wanneer er een interimkantoor voor ZOMBIES de kop op steekt, tjah, dan MOET ik wel iets gaan neerpennen erover. Voor mij “brains met optie vast” aub.

Toen ik het bericht binnen kreeg hoopte ik stilletjes dat we effectief met een zombie-outbreak te maken hadden. Een plotse wederopstanding van de doden, die nu allemaal zonder werk zaten en zouden moeten gaan leven van een uitkering. Helaas zijn we nog op dit punt niet en is de eerste echte zombie-melding in België nog steeds toekomstmuziek.

“Absolute Zombies” is een ronduit geniale marketingstunt van het Ieperse kantoor van Absolute Jobs. (ja, laat het aan West-Vlamingen om toch wel even apart en knap uit de hoek te komen). Om in te spelen op de schijnbaar knijpende tekorten in heel wat sectoren en om de talrijke Halloween-parades in de regio te kunnen vullen met figuranten, werd besloten om vanaf nu de deuren open te zetten voor zombies. (en gewone stervelingen natuurlijk).
Heb je ook geen “schrik” om te werken en verveel je je ook steen”dood”, stuur dan je CV door naar zombies@absolutejobs.be en wie weet staat je wel een “killer”job te wachten !

Feit, een overvloed aan flauwe woordspelingen doorspekt dit artikel, maar het is en blijft een interimkantoor .. MET ZOMBIES !

You May Also Like

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

Dit was de heetste editie Tomorrowland ooit! (Foto's)

Eentje voor in de geschiedenisboeken… Tomorrowland 2018 zit erop! Met dankzij de hittegolf werd ...

Waarom ook jij vannacht kijkt naar de 52e Super Bowl !

Vannacht is het de jaarlijkse hoogmis in sport en de Amerikaanse televisie. Commercials van ...

Hosting door Fraai