Philipp Plein gaat in zee met Playboy!

Luxury streetwear vs Provocative imagery…

Of we fan zijn van Philipp Plein? Van de man zijn leven dat we kunnen volgen op Instagram alvast zeker en ook de stijlvolle maatpakken die de rekels van AS Roma dragen om naar hun wedstrijden te komen, kunnen ons alvast bekoren. Maar of we er nu veel van in onze kast hebben hangen, dat is een ander paar mouwen.

Voor die iets gedurfdere rekels is er nu een collab tussen PP en Playboy die afgelopen week in Berlijn gelanceerd werd. T-shirts, Denim, hoodies, Jackets, jogging suits and accessoires voor man en vrouw kan je ondertussen vinden in de webshop Plein.com en/of in een paar PP-stores.

HH (Hugh Hefner) bekijkt het van hierboven en ziet dat het goed is…

Unibet

unibet

You May Also Like

1 weekje genieten voor 1 miljoen dollar!

Wat wij doen als we 1 miljoen met Whatmatters bij elkaar gestopt hebben? Misschien ...

Met deze 10 regels ben jij de koning van het openbaar vervoer

Wij werken en/of wonen en werken in Antwerpen. Het hoeft dan ook geen betoog ...