Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van vintage uurwerken was het slechts een kwestie van tijd voor hij met zijn eigen merk ging uitpakken. Omdat hij beter weet dan wie ook wat horlogeliefhebbers zoeken, zou dit label wel eens een schot in de roos kunnen zijn.

Een project uit passie 

In dit project komen de uitstraling van vintage uurwerken samen met de moderne technologie. De focus ligt op kwaliteit, maar dan wel tegen een betaalbaar prijskaartje. De eerste exponent daarvan is de BONAIRE. Een duikhorloge, waarvan de naam is afgeleid van het Franse émeraude, wat voor iets kostbaars staat. Maar daarnaast is Bonaire natuurlijk ook een paradijs voor duikers. Ook over de naam is duidelijk nagedacht.

Enkele van de beste Europese leveranciers werden aangesproken en het Zwitserse STP1-11 caliber staat garant voor kwaliteit.

De Bonaire is momenteel in drie kleuren verkrijgbaar (zwart, marineblauw, grijs) en kan je bestellen via Kickstarter.

WebsiteFacebook 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Bier geïnfuseerd met koffie: Coffee Saison van Siphon Brewing!

Bij een sifon denken we niet onmiddellijk aan bier, maar het gaat in dit ...

Café Marula: omdat het niet altijd gin hoeft te zijn

Ooit al eens de lippen gezet aan een Marula gin? Doen! Maar deze rekels ...

Hosting door Fraai