Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt naar je thuis. Uiteraard neem je preventief best even een douche, maar een groter probleem is dat je slaapkamer een stort is. Geen probleem, met deze tips schep je orde in de chaos en maak je je stekje klaar voor de perfecte date. Je wil immers niet dat ze al direct de foute of misschien wel de juiste indruk van je krijgt.

Zorg voor een schoon bed


Uiteindelijk wil je daar toch belanden nee? Zorg voor je schone lakens of verwijder op zijn minst de kruimels of sporen van de vorige scharrel. Ruim ook overal in je appartement de rommel op en laat geen vuile was slingeren. Schoon staat niet gelijk aan onpersoonlijk of steriel, je mag echt wel laten zien dat je er leeft.

Zorg voor het juiste licht

Ze wil geen glazen bokaal, ze wil geen neon en nog minder roze sfeerverlichting. Zorg voor de juiste sfeerverlichting! Kaarsen kunnen een uitweg bieden, maar kijk wel uit dat je je kot niet in de fik steekt. Investeer ook in fatsoenlijke gordijnen, niets erger dan de zon die om 7u fel in je gezicht schijnt.

Zorg voor de juiste geur

Kortom verwijder alle zaken die stinken. Een geurkaars kan wonderen doen.

Zorg voor sfeervolle muziek

Hardcore of rap zijn misschien niet de beste keuze. Kies voor rustige muziek, die zeker niet saai hoeft te zijn. Een streepje jazz, lounge of zelfs good old Marvin Gaye is altijd een goede keuze

Zorg voor het juiste eten en drinken

Is je ijskast standaard leeg, haal dan voldoende lekkers in huis, ook voor ‘s ochtends. Een ontbijtje serveren na een wilde nacht is wel het minste wat je kan doen.

Succes heren!

You May Also Like

3 ultieme tips om te scoren dit weekend!

Ok, je zou kunnen scoren door te gaan voetballen, basketballen of volleyballen maar helaas ...

Nog een reden om ook vandaag de champagnekurken te laten knallen!

Bon, ben je net als ons wat brak opgestaan deze morgen? Lig je nog ...

Deze mannen vogelen meer dan anderen!

Studies, we verdrinken erin. De ene is vaak nog onzinniger dan de andere, maar ...

Hosting door Fraai