Kalm blijven jongens! Hier trekken vrouwen zich echt niets van aan!

Does size matter?

Het antwoord op deze vraag moeten we voorlopig even schuldig blijven en daar gaan we het later zeker nog eens over hebben. Maar buiten de lengte van de pretstengel zijn er wel meerdere zaken waar mannen onzeker over kunnen zijn. Uiteraard wil elke man de beste, meest liefdevolle, heetste en meest aantrekkelijke partner voor zijn lief zijn maar weet dat sommige dingen geen issue zijn voor vrouwen. De rekels van Men’s Health spraken 11 dames en 1 man en dit is het verrassende resultaat!

Blijf jezelf

“Veel mannen zijn onzeker over dingen die niet mannelijk zijn. Laatst nam ik mijn vriend naar een zeepwinkel, maar hij was te bang om ergens enthousiast over te zijn omdat hij bang was dat ik het ‘gay’ zou vinden. Daarom liet ik maar een verassing in zijn badkamer achter. Ik heb hem nog nooit zo blij gezien met een cadeautje.” Blijf dus gewoon lekker jezelf…je gaat er zelfs beter van ruiken!

Perfectie bestaat niet

“Mijn vriend is zelfbewust over zijn haargrens, zijn tanden en zijn lengte. Alle drie zijn zaken waar ik me nog nooit druk over heb gemaakt. We hebben allemaal onzekerheden. Ik heb acne en een rare neus en hij houdt toch ook van mij.” Lees als…ook vrouwen hebben hun onzekerheden…accepteren en er verder niet van wakker liggen!

Grijs is het nieuwe sexy!

“Mijn vriend is 26 en volledig grijs. Ik ben er echt dol op, ondanks dat hij er een hekel aan heeft. Ik ben van mening dat hij er gesofisticeerder door wordt, terwijl hij denkt dat hij binnenkort kaal gaat worden.” Wie is misschien wel de meest sexy en charismatische vent ter wereld? Juist…George Clooney, what else?

Haantjesgedrag

“Mannen denken vaak dat ze de beste, slimste, stoerste en grappigste moeten zijn, het is beter om uniek te zijn met niche interesses en gevoel voor humor in plaats van altijd de slimste of beste te willen zijn. Daarnaast is het aantrekkelijker om te erkennen dat anderen ergens goed in zijn, dan ze de grond in te praten om je beter te voelen.” Lees als…ja schat, ook ik vind David Beckham een geweldige vent!

Meer om van te houden

“Het maakt vrouwen echt niet uit als je iets zwaarder bent. Ik had al drie jaar geen sportschool meer gezien en toch ben ik met een beeldschone vrouw samen. Keep your head up en laat je gewicht niet definiëren wie je bent.”, aldus de enige en vat vol zelfvertrouwen kerel in dit onderzoek.

Een rosé-tje?

“Veel mannen voelen de behoefte om altijd super masculien te gedragen. Maar drink gerust een ‘vrouwelijk’ drankje, geniet gerust van een romcom of huil gerust een keer als je de behoefte voelt.” Ontkurk die fles Côte de Provence, haal de doos tissues boven en zet Notting Hill op.

Geen verschil met bril

“Veel mannen denken dat alle vrouwen een nerd of geek niet aantrekkelijk vinden. Gelukkig zijn er ook mannen die er wel trots op zijn, maar mocht dat niet het geval zijn: maak je vooral geen zorgen. De juiste vrouw zal jouw passies en persoonlijkheid omarmen.” Omarm me…niet toevallig een nummer van Bazart?

Fitnessboy?

“Zelf ben ik echt dol op skinny mannen, maar de meeste mannen met wie ik een relatie heb gehad, maakten geregeld negatieve opmerkingen over hun eigen lichaam. Ik heb het zelf nooit begrepen, aangezien ik dol op ze was. Kennelijk is het onder mannen een ding om groot, gespierd en breed te zijn.”

of

““Veel mannen met wie ik op date ben geweest, flexten meteen hun biceps terwijl ik aan hun arm over straat liep. Of ze hielden hun buik in als ik in de buurt was. Nergens voor nodig, mannen. Spieren zijn zeker leuk, maar dad bods zijn minstens net zo fijn om vast te houden.”

Je hoeft je dus niet volledig de pleuris te werken in de fitness om een body te kweken zoals die buitenwipper van die donkere gure nachtclub in je buurt.

Zeil je voor het eerst…

Dan sla je een flater…trekt het je niet aan, ga door tot later…Met andere woorden…ervaring alleen telt niet, zoals deze hinde netjes verwoord…“Het is mij opgevallen dat mannen vaak onzeker zijn over hun gebrek aan seksuele ervaring. Maar zo lang je vriendelijk en leergierig bent, doe je het al beter in bed dan de gemiddelde gast die denkt dat hij alles al weet. Deze gasten luisteren niet eens meer naar hun partner omdat ze denken dat ze weten wat zij fijn vindt. Zonde.”

Ook zonder baard zit het snor

“Het is opvallend hoeveel mannen een obsessie hebben met baarden omdat ze denken dat gezichtshaar hen aantrekkelijker maakt. Ja, er zijn vrouwen die het mooi vinden, maar ik ken net zo veel vrouwen die glad prefereren.” Gezien onze smoel wel wat haren vertoont, zijn we het misschien niet helemaal eens maar we kennen in onze omgeving ook wel dames die voor ‘gladde jongens’ gaan…bij deze mag je ‘shaven’…

De rekening a.u.b.

“Hoe komt het toch dat mannen in 2018 nog steeds denken dat ze altijd de rekening moeten betalen? Ik vind het zelf ook leuk om te trakteren, dus laten we liever voor een beetje meer balans zorgen.” Een avondje uitpakken in “The Jane” wordt bij deze iets minder pijnlijk…


Bron: Men’s Health

You May Also Like

3 weetjes over Doggy-Style

Omdat je uiteraard ook wel eens wil scoren op de plaatselijke quiz… En peilt ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Eroticabeurs Mechelen geeft exclusieve en stoute reis naar Las Vegas cadeau!

What Happens in Vegas…komt op film! Dit jaar pakt de Eroticabeurs in Mechelen (19-20 ...

Hosting door Fraai