Jules & Fils weet wat mannen willen …

De tijd dat enkel Zwitsers een degelijk klokje konden maken, die ligt achter ons! De heren van Jules & Fils bewijzen het keer op keer. Bovendien vallen ze qua prijs ook ontzettend mee. Mooi gedaan van de heren Gauthier en Arnaud Vandeputte. Zij zijn de 5de generatie van een West-Vlaamse familie horloge- en juwelenontwerpers, mannen met kennis van zaken dus. De passie voor horloges zit sedert 1886 in hun genen en het is dan ook hun droom om het levenswerk van deze familie te kunnen verder zetten…mét succes!

Tijdloos design 

Kwaliteit en een tijdloos design zijn de kenmerken van Jules & Fils. De elegante looks van deze herenuurwerken passen bij iedere kledingstijl en gelegenheid. Jules & Fils kan gedragen worden door zowel de jonge ambitieuze rekel als door de gedistingeerde grootvader. Met hun laatste nieuwigheden, waaronder de knappe ‘The Chronograph’ laten ze zien dat ze een vaste waarde in de horlogerie in België (en daarbuiten) zijn.

En we hebben nog goed nieuws…na een korte zomerbreak is ook hun Pilot Store in de Arme Klarenstraat in Roeselare terug open. Elke zaterdag tussen 14u en 18u kijken ze uit naar jouw komst. Spring eens binnen en laat je overtuigen. 

Meer info via de site of Facebook! En vergeet ook zeker geen kijkje te nemen op hun Instagram.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Streetwear voor de liefhebbers van het spelletje!

Terwijl Jens af en toe nog een loffelijke poging doet het edele balspel te ...

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Win nu een t-shirt van Suspicious

Ben jij net als wij fan van Suspicious? Mooi zo, want je kan een ...

Hosting door Fraai