Is Jocelyn Chew de nieuwe vriendin van rapper Diddy?

Ooit willen weten hoe een een mix tussen een Chinese en een Ijslander er zou kunnen uitzien?

Indien u nee hebt geantwoord op de bovenstaande vraag zal je moeten leren leven met de gedachte dat je iets ongelooflijks moois mist. En als het gaat om iets moois missen, dan is rapper Diddy niet van de partij. Want nog geen paar uur nadat onofficieel bekend werd gemaakt dat zijn relatie met zangeres/model Cassie op de klippen was gelopen, werd hij al gesignaleerd met deze mix.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOCELYN CHEW (@jocelyn) op

Benieuwd naar het resultaat? Dan stellen we u graag Jocelyn Chew voor. Een 26-jarig Canadees model en blogster met roots in China en Ijsland. Ze sierde al enkele covers van Cosmopolitan en werkte verder al mee aan shoots voor Guess en Forever 21.

Ze werd vooral bekend door in het eerste seizoen van de talentenjacht ‘The Face’ uit te komen op een vijfde plaats. Met als coach niemand minder dan Naomi Campbell wist ze zich alvast in het kringetje van Hollywood-sterren te wurmen…en nu in de armen van Diddy!


 

You May Also Like

Leven in een droom…knappe Silke De Backer is fulltime influencer

Van bloggen kunnen leven…wij kunnen dit alvast niet zeggen en werken ons te pleuris ...

Daarom is EATS Channel het lekkerste Instagram account in jaren!

Een account voor Bourgondiërs… Eten en drinken…daar zijn we wel voor te vinden. Gooi hier ...

Hosting door Fraai