hammerhedd

Hammerhedd – metal in de pampers

Woohoo, Metallica komt eraan ! De oppergoden van de gitaarriffs en het betere slagwerk (op de drums en niet noodzakelijk op het gezicht van die kerel die juist je laatste pintje omver heeft gekieperd) gaan vriend en vijand verbazen met een aaneenschakeling van hun bekende (en minder bekende, mochten die er zijn) werk.

De bazen van Metallica gaan al een eindje mee en let’s face it, ooit gaan die op pensioen moeten. Misschien een ideetje voor Studio 100 om uit te pakken met een nieuwe realitysoap ? “Metallica zoekt vlugge vingeraars” .. daar gaat best wel wat volk naar kijken.

Of het echt op die manier gaat gebeuren, in mijn dromen misschien wel, maar de realiteit zal er toch enigszins van afwijken.

Mocht er ook vervanging nodig zijn voor de heersers van de gitaar, dan kunnen we onze ogen misschien gaan richten op het Amerikaanse Kansas City, de hometown van HammerHedd.
Drie jonge snaken van 16 (zanger), 14 (drummer) en 11 jaar (de bassist) besloten om de pokémons en slime-potjes op te bergen en een metalband te starten.

Ik ben geen specialist in deze materie, maar iets zegt me dat die snotters het nog ver gaan brengen. Misschien een nieuwe headliner voor het volgende Alcatraz-festival ?

Thanks Westport Ocktoberfest! We had a blast!Come see us at our debut EP Release Show November 9th at the Riot Room! https://www.facebook.com/events/2225163367524773/

Geplaatst door Hammerhedd op Zaterdag 29 september 2018

You May Also Like

Whatmatters Weekendtip: elrow Town Antwerp

Volgens Forbes Magazine uitgegroeid tot een “wereldwijde sensatie” Waar wij ons vanavond en morgen ...

Ongelooflijk en onbegrijpelijk! Nederlanders Wereldkampioen Engelse taal!

Niet dat wij onze Noorderburen niets gunnen, integendeel zelfs, maar wij Belgen vragen ons ...

Steven Masset: De man achter Queen of the Models licht zijn concept toe

Modellen, wie zijn ze, wat doen ze en hoe komen we ermee in contact? ...

Hosting door Fraai