Hammerhedd – metal in de pampers

hammerhedd

Woohoo, Metallica komt eraan ! De oppergoden van de gitaarriffs en het betere slagwerk (op de drums en niet noodzakelijk op het gezicht van die kerel die juist je laatste pintje omver heeft gekieperd) gaan vriend en vijand verbazen met een aaneenschakeling van hun bekende (en minder bekende, mochten die er zijn) werk.

De bazen van Metallica gaan al een eindje mee en let’s face it, ooit gaan die op pensioen moeten. Misschien een ideetje voor Studio 100 om uit te pakken met een nieuwe realitysoap ? “Metallica zoekt vlugge vingeraars” .. daar gaat best wel wat volk naar kijken.

Of het echt op die manier gaat gebeuren, in mijn dromen misschien wel, maar de realiteit zal er toch enigszins van afwijken.

Mocht er ook vervanging nodig zijn voor de heersers van de gitaar, dan kunnen we onze ogen misschien gaan richten op het Amerikaanse Kansas City, de hometown van HammerHedd.
Drie jonge snaken van 16 (zanger), 14 (drummer) en 11 jaar (de bassist) besloten om de pokémons en slime-potjes op te bergen en een metalband te starten.

Ik ben geen specialist in deze materie, maar iets zegt me dat die snotters het nog ver gaan brengen. Misschien een nieuwe headliner voor het volgende Alcatraz-festival ?

Thanks Westport Ocktoberfest! We had a blast!Come see us at our debut EP Release Show November 9th at the Riot Room! https://www.facebook.com/events/2225163367524773/

Geplaatst door Hammerhedd op Zaterdag 29 september 2018

tcoc

You May Also Like

Yes! Er komt een prequel van Game of Thrones!

Er zijn al slechtere mailtjes in onze mailbox binnengelopen op een donderdagmorgen half 7 ...

Yana uit Temptation Island deelt ons diepste bedgeheimen! (Video)

Vanavond is het weer zover. Dan kunnen we zien hoever het staat met de ...

Conor McGregor krijgt (waarschijnlijk) revanche tegen Floyd Mayweather!

Qua aandacht, publiciteit en geld was het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor ...

Hosting door Fraai