Een zekerheid…Nike komt met nieuwe modellen Air Force 1

“The test of time is not a model of monotony but, rather, an exercise in progress, which is why the Air Force 1 has never stopped evolving.”

Een quote van de dames en heren bij Nike om aan te tonen dat de Nike Air Force 1 nog lang niet dood is. Hij heeft dan ook een rijke geschiedenis die al teruggaat tot begin jaren ’80. Getest door college athletes en onsterfelijk gemaakt door enkele van de grootste namen binnen de NBA: de Nike Air Force 1 heeft meer dan enkel de grens van het basketbalveld naar de straat overschreden sinds zijn lancering in 1982.

Eén ding blijft consistent: of het nu gaat om een rapper, een basketbalspeler, een zangeres, you name it – de communities en personen die de sneaker hebben geadopteerd en omgedoopt tot een icoon, hebben de Air Force 1 steeds geprezen voor zijn robuustheid en veerkracht. Ze hebben bovendien de AF1 steeds aangepast en getweakt om aan hun behoeften te voldoen, waardoor er een dynamiek ontstond in het designproces en de ontwikkeling van de schoen.

Dat is niet anders bij de collecties die Nike dit najaar lanceert: de Utility Pack, de NBA Pack en de nieuwe modellen van The 1s Reimagined-collectie…modellen die je voor het eerst zal kunnen terugvinden op Nike.com tussen 4 november en 1 december.

tcoc

You May Also Like

Antwerpen ontdekken met een oldtimer!

Als grote promotors van de stad Antwerpen hebben we jullie al eens de Shitty ...

Whatmatters sprak met toekomstig Rally-wereldkampioen Thierry Neuville

Dit jaar moet het gebeuren! Komende donderdag trappen de ronkende rallywagens het nieuwe WRC-seizoen ...

Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari! Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op ...