Een privéjet als luxe-living

Het is ons als gewone stervelingen niet gegund, maar wie weet ooit als Whatmatters internationaal gaat of Millionaire Media boomt …

Je living in de lucht

Feit is dat de privéjets van Global Aviation – de specialist op het vlak van vliegtuigverhuur in de Benelux – nog luxueuzer worden. Vanop bijna elke luchthaven in de Benelux kan je opstijgen met één van hun privéjets en de vlucht van je leven meepikken. Misschien trekken we de volgende keer wel op deze manier naar onze vakantiespot in Zuid-Frankrijk. Scheelt toch al snel 10 uur rijden.

Wat je kan huren? Een Large Jet Falcon 900 LX. Het zegt je als leek misschien niets, maar dit gloednieuwe pareltje van Dassault heeft een lange range, waardoor je er zelfs zorgeloos mee tot in de New York of tot op de Seychellen geraakt. Ideaal om de lokale postbus eens te gaan ledigen dus. Relaxen die je in het aparte slaapgedeelte, waardoor er van een jetlag geen sprake is.

Meer weten over dit pareltje? Neem hier alvast een kijkje. Boeken kan uiteraard ook en vergeet ons dan niet even een belletje te geven, we maken wel tijd vrij!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De nieuwste Nike van Kobe Bryant

Sneakers, je kunt de nieuwe modellen simpelweg niet bijhouden. Ons credo om te selecteren ...

Een privéjet voor 3.200 euro per maand

Onbeperkt en luxueus vliegen voor 3.200 roebeltjes per maand? Het kan! Zeg maar dag ...

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...

Hosting door Fraai