Een blik op het pikante kantje van Joarra…

In een niet zo ver verleden spraken we over een jonge nachtraaf die het wou maken als model. Of dat effectief gelukt is, laten we hier in het midden maar na een break van zes maanden wil ze er terug staan. Niet dat we erg gestalkt werden maar als iemand dolgraag haar verhaal wil vertellen en met foto’s gooit die wel Whatmatters-waardig zijn, geven we het een kans en nodigen we ze uit voor een babbeltje…
Dag Joarra, waarom moesten we je dringend spreken?

Eerst en vooral met mijn comeback als model. Je snapt ook wel als je er een tijdje (6 maanden) tussenuit bent geweest om van de top terug naar de top te geraken, dat erg moeilijk is en er veel tijd en moeite in kruipt. Ik heb het eerder al eens geflikt dus waarom geen second chance? Mijn doel is nu om een official P-babe te worden voor P-magazine omdat dit echt mijn genre fotografie is, het is een kunst.

Allez lap…spreken over de concurrentie hier…soit, Stefan Lambrechts (vriend des Whatmatters-huize en zowat hoofdredacteur bij P) zal het graag lezen…bon, we gaan dan maar zeggen dat wij de primeur hadden…what else?
Ik ben nu ook bezig met de band ‘Instant Karma’. De naam spreekt voor zich en we hebben ondertussen twee nummers af. We zoeken nog een drummer in het genre metal (Arch Enemy, Slipknot, Once Human) ik, Cj Kaos (basgitarist), John Thijs (elektrische gitarist) en Robbie Claes (elektrische gitarist).

Ook ga ik samenwerken met Julie van Julie Trends Fashion voor een webshop met eventueel eigen ontworpen kledij in het genre glamour & fashion, lingerie & boudoir en uiteraard ook casual voor doordeweekse fashionlooks voor echte fashionista’s.

De webshop van Julie gaat er in een vingerknip opstaan waar jullie dan top-kleren kunnen kopen, speciaal voor meisjes en vrouwen die van de allernieuwste mode houden! Je kan het ook volgen via cd Facebook-pagina Hell on Heels.

Ondertussen genoeg reclame gemaakt? Onze teller tikt aan! 
Ik ben ook van plan mijn eigen meedrink-zaak te starten met tettenshots, lapdance, privé-striptease en paaldans acts met mij als gastvrouw in een luxe club. Wel voor een bepaald soort volk en daarmee bedoel ik mensen die eens een fooitje durven geven aan de dames. Dames die ik nog niet bekend ga maken dus…Guys your all invited! Misschien iets voor een volgend artikel? Jens??

Euh, waarom zouden wij fooien gooien als onze mailbox met zulke aanvragen ontploft? Maar geen nood, we hebben nog wel wat stagiairs die wel eens een kijkje zullen komen nemen…onze Youngster Patrice bijvoorbeeld…die moet de wereld nog wat leren kennen…wat ik mij nu afvraag, wat is je ultieme doel? Wat wil je ermee bereiken?
Ik wil aan de top staan als model. Zoals meerdere mensen weten wou ik meedoen met Miss België en is dit niet doorgegaan door persoonlijke redenen. Dit wil niet zeggen dat ik volgend jaar niet zal meedoen. Ik wil hoe dan ook carrière maken met modellenwerk, in de metal scène. Ik doe grunts beter gekend als screamen, ook zang. We maken er werk van en als onze eerste cd is opgenomen horen jullie er meer van! Elke tekst is gebaseerd op een levensgebeurtenis van mij of één van mijn bandleden. We zijn een hechte groep met dezelfde ambities en doelen, namelijk in 2020 op Graspop staan! Hoe dan ook, ik moet en ik zal voor mijn carrière vechten (You Will know my name).

Ambitie genoeg. Ook in de liefde?
Ik heb momenteel een relatie met Alexander Ricquier.

Momenteel?
Het is een serieuze relatie dus net als vorig artikel ben ik man bashing!
Ben je makkelijk te verleiden?
Ik val meer op vrouwen dan op mannen dus mannen zullen al héél veel uit de kast moeten halen…een vrouw verleidt me met oogcontact.

Maar toch een man nu…een laatste vraagje…wat betekent luxe voor u?
Luxe hotels, geuren, parfum, dure kledij, op vakantie gaan naar tropische landen en daar extreme sporten doen. Een droom van mij is cage diving with sharks in Austria…

In de bergen?
Oh no…ik bedoelde Australia…

Nog iets?
Parachutespringen en bungeejumping!! I love it!!!

Bon, voor we hier zelf wegspringen heb ik nog snel een paar vluggertjes!
I Love It!

Man man man…alles zo dubbelzinnig…precies ne vent! Soit, hou je klaar…hier gaan we en antwoorden binnen de seconde…
Schiet!

Lelijk slim of mooi dom? Mooi dom…of beter dom lijken, slim blijken
Bikini of lingerie? Lingerie!!! Liefst met netkousen
I feel most sexy when….I listen to my body, I eat real Food, i conquer challenges, I’m glowing from the inside, I am myself, I rock that Fancy dress, I dance, I prove to myself that I can do anything, I power trough my fears, I love myself. I LET IT ALL GO AND BE ME.
Mijn favoriete stad is…Milaan
Mijn ultimate crush is…Alexander Ricquier
Hiervan word ik helemaal wild…Goedmaak seks
Sneakers of High Heels? High heels!!!!
Het eerste wat ik doe als ik wakker word is…Een sigaretje roken en een Rituals-thee drinken
Mijn favoriete standje is…Doggystyle
Ochtend- of avondseks? Allebei! Btw, ben je de middag vergeten?

Dan lunch ik! En daar het bijna middag is, is het dan ook tijd om hier afscheid te nemen! Alvast bedankt voor dit, toch wel, apart interview en heel veel succes met alles wat je nog verder zal ondernemen. P pakt het hier met plezier over, me dunkt! Joarra volgen kan via Facebook of Instagram.


Credits: Dave Groennesby

Collabs introduction from COLLABS PHOTOGRAPHY on Vimeo.
 

You May Also Like

Knapper en ondernemender dan Axelle Dekegel wordt het niet!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste barvrouw van het land? Axelle ...

Cindy Prado: Pure kunst!

Wie bij Prado onmiddellijk aan het toonaangevende museum in Madrid denkt kunnen we natuurlijk ...

Hosting door Fraai