DJ MAG Top 100: Dimi en Mike blijven op 2, ravissante MATTN hoogste nieuwkomer!

Sorry Dimi en Mike, onze volle aandacht gaat naar de vrouw des huizes! 

Met meer dan 1 miljoen stemmen uit 179 landen werd voor de 25e keer de DJ MAG Top 100 gehouden. Voor de derde keer op rij werd Martin Garrix verkozen tot beste DJ ter wereld. Ook voor de derde keer op rij werden onze Belgische helden, Dimitri Vegas & Like Mike tweede. Het podium werd deze keer vervolledigd door Hardwell, net voor Armin Van Buuren en David Guetta…of om maar even aan te geven dat 80% uit deze top 5 uit De Lage Landen komt.

Dat het een mannenclubje is, wisten we al want pas op plaats 27 vinden we de eerste vrouwen (Nervo) terug in de lijst. In de volledige Top 100 vinden we er slechts 6 terug. De hoogstgenoteerde dames van Nervo kennen we trouwens als ambassadeurs van het Belgische bikinimerk ‘La Michaux‘.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LA MICHAUX (@lamichaux) op

Maar misschien wel de grootste verrassing in het hele gegeven is Anouk Matton, Mevrouw Dimitri Vegas oftewel DJ MATTN. Zij werd met haar 72e plaats bekroond als ‘Highest New Entry’. En of ze daar gelukkig mee is!

‘I feel so blessed & grateful 💛 This is such a motivation to keep on reaching for the stars 💫 thankyou to all of you! #MATTN‘ schreef ze op haar Instawall. Dik verdiend en alvast drie kussen komen je richting uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton – MATTN (@mattnworld) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton – MATTN (@mattnworld) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton – MATTN (@mattnworld) op

Voor zij die Dimi & Mike en andere helden als Armin Van Buuren, Lil Kleine, Netsky of Nicky Romero willen bekijken, kunnen terecht op 14, 15, 21 en 22 december in het Sportpaleis in Antwerpen voor een Tomorrowland ‘Garden Of Madness’ indoor feestje. Kaarten zijn nog steeds te verkrijgen HIER.

Cover: Whatmatters

You May Also Like

Birgit Salden, van ringmeisje tot Miss België?

Eind juli en dan loopt onze mailbox over. Zoals elk jaar zijn de voorrondes ...

Reistip: Whatmatters op champagne-trip

Mensen die ons al iets beter kennen weten dat wij wel een nat druifje ...

Videochatten met bloedmooie Natassia Van Kerkvoorde Dhondt

Wij bij Whatmatters zijn niet vies van een experimentje. Wij vroegen ons af of ...

Hosting door Fraai