De nieuwe Triumph Scrambler 1200

Voor een ritje met een deftige wagen mag je ons altijd wakker maken en Jens reist er zelfs half Europa voor rond, maar ook op deze Scrambler zien we ons wel door de straten scheuren.

Twee nieuwe schatjes

De nieuwe Triumph Scrambler 1200 XC en XE zijn uitgevoerd in een moderne custom-stijl die ons wel weet te charmeren. Alle iconische elementen van het merk zijn aanwezig en worden aangevuld met nog wat extra’s. Spek naar de bek van de avonturier die niet op een kilometer meer of minder kijkt. Ook offroad kom je met deze motoren trouwens een heel eind.

Nee we zijn geen techneuten, maar met het motorgeluid blijkt impressionant, de koppel stevig en de prestaties pittig. Waarom zou jij in de file blijven aanschuiven?

Mag het nog allemaal net wat unieker en meer op maat. Niet minder dan 80 Scrambler-accessoires liggen op je te wachten. We zouden nog uren kunnen doorgaan, maar we hebben echt wel andere dingen te doen, dus hop gerust even bij een dealer binnen en ontdek deze schatjes zelf.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heeft F1-rijder Max Verstappen een dikke nek?

Binnen een goede twee weken is het zover. De start van een een nieuw ...

Patsergedrag: Brabus Black Ops 800 & Shadow 800

Pimp my G63 AMG Wie Bottrop zegt, zegt dikwijls Warner Bros Movie Park. Maar ...

Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit… Ongetwijfeld met een uitlaat die de ...

Hosting door Fraai