Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau…

’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, kon een intrede in zijn voormalige tempel Old Trafford, het stadion van zijn ex-club en oude liefde Manchester United, niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met zijn huidige club Juventus trok hij naar Manchester om deze laatste te bekampen in een belangrijk CL-duel, notabene gewonnen met een droge 0-1 cijfers. Of CR7 schitterde tijdens het duel laten we aan de analisten over maar als er iets schitterde, was het alvast de met diamanten bezaaide horloge van meer dan 2.000.000€ aan zijn pols die hij droeg tijdens de persconferentie.

De Jacob & Co. Caviar Tourbillon is bezet met maar liefst 424 witte diamanten. Ok, de Amerikanen van Jacob & Co. zijn wel gewend redelijk patserige horloges, die vooral erg in trek zijn bij bekende rappers, te produceren maar dit exemplaar rond de pols van Zijne Majesteit CR7 tart wel alle verbeelding. Het is niet geweten hoeveel Cristiano, sinds 2013 ambassadeur van het merk, effectief betaald heeft voor dit hebbedingetje maar de winkelwaarde zou wel oplopen tot boven de 2 miljoen Euro.


Cover: Twitter

You May Also Like

Barbecueën on the go!

Nu de ergste koude uit het land is, de zon al eens door de ...

Oorlog voeren op kantoor doe je zo!

Dag in dag uit zijn we met serieuze zaken bezig op onze redactie! Ok, dat ...

Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen ...

Hosting door Fraai