Baas voltooit rijexamen in Bugatti Chiron

Rijdt u hier even zone 30 in?  

In de lijst van ultieme sportwagen voor de openbare weg is er elke keer opnieuw de strijd om de duurste, snelste, krachtigste, mooiste bolide op de markt te brengen. Ferrari met zijn La Ferrari, Porsche met zijn 918 of McLaren met zijn P1, allemaal claimen ze het hoogste schavotje. In één klap zijn ze ondertussen van de sokken geblazen door de Bugatti Chiron.

Kostprijs dik 2 miljoen, 1.500 pk, 1.600 Nm, een gelimiteerde (slik) topsnelheid van 420 kilometer per uur en 13,6 seconden om zo maar eventjes 300 kilometer per uur te knallen. Voor diegene die we alsnog moeten overtuigen…deze krachtpatser bereikt in 2,5 seconden 100 kilometer per uur, in 6,5 seconden 200 kilometer per uur. De titanium uitlaat telt maar eventjes 6 uitgangen en garandeert u met het geluid alvast een driekwartje in de broek bij het ingaan van de Kennedytunnel.

Niet direct de ideale wagen om als 17-jarige rekel je rijexamen te gaan afleggen? Of toch wel?

tcoc

You May Also Like

Pasgetrouwde Emily Ratajkowski toont fier haar kroonjuwelen

En of het nu haar prachtige ringen zijn of datgene wat er subtiel en ...

Elly Sharp heeft haar achternaam niet gestolen

Elly heeft haar naam niet gestolen, dat is wel duidelijk. Elly Sharp staat messcherp, ...

Evelyne Plaetinck, de Vlaamse Harley Quinn!

Terwijl half België op Tomorrowland ligt te feesten voor de afsluiter van weekend 1, ...

Hosting door Fraai