Alena Prešnajderová…Monsterlijk mooi!

Even kijken geeft je alvast een boost aan energie

Voor zij die het energiedrankje niet kennen…Monster Energy is een Amerikaans merk in handen van Hansen Beverage Company dat in een groot aantal Amerikaanse staten en in de Benelux wordt gedistribueerd door Coca-Cola Enterprises. De standaardvariant is de Regular en is herkenbaar aan het groene ‘M’ logo op het blik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alena Prešnajderová (@alena.monstergirl) op

Om zo veel mogelijk naamsbekendheid te vergaren sponsort Monster Energy een aantal bekende sporters. MotoGP rijder Valentino Rossi of Pro-Skater Rob Dyrdek bijvoorbeeld. Maar ze zijn ook aanwezig op bepaalde gevechtssporten. Zo zijn er regelmatig blikjes Monster Energy te zien in de MMA wereld.

Maar hoe vergaar je nog meer bekendheid? Door overal ter wereld Monster Girls op pad te sturen. Zo botsten we op de Tsjechische Alena Prešnajderová. Zoals wel meer Oost-Europese dames een blonde schoonheid met een stel oren en poten waar wij gerust onze energie wel eens op kwijt willen.


 

You May Also Like

Cowgirl Sydney Maler temt al wel eens een paardje…

Als we lezen over cowgirls, dan is onze aandacht getrokken. Waarom? Joost, mag het ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Black Tape Bikini's is de zomertrend tijdens Miami Swim Week

Bij plakkerig weer hoort een plakkerige outfit Het was afgelopen week Miami Swim Week ...

Hosting door Fraai