Aan de HEROINE in Rotterdam

Soms word je aandacht getrokken door de naam van een restaurant. Niet dat we drugkikkers zijn, maar met een naam als Héroine Restaurant & Bar Rotterdam, kan je natuurlijk niet onder de rader blijven. Aangezien we toch een zakelijke deal moesten beklinken bij onze noorderburen, het ideale moment om deze zaak eens voor het voetlicht te brengen. 

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”]

Ga maar zitten voor 7-gangen

Héroine opende nog niet zo lang geleden de deuren en ontpopte zich op korte termijn tot een culinaire hotspot. Oesters of charcuterie openen de culinaire verwennerij aan de bar en schuif vervolgens de beentjes onder tafel voor het menu van de chef. Kleine honger? 4-gangen. Grote honger? Ga dan voor de full monty met 7 gangen. 

Je vindt het restaurant in de westelijke vleugel van Het Industriegebouw, waar Michael Schook in de potten roert en gastvrouw Eva Eekman je in de watten legt. Hier kom je voor fine-ding, een lekker glas wijn in een setting met een streepje kunst en design. De meterslange eikenhouten bar is ongetwijfeld de eyecatcher, terwijl de keuken ontzettend varieert en de hele wereld op je smaakpapillen tovert. 

Héroine Restaurant & Bar
Kipstraat 12
Rotterdam
https://restaurantheroine.nl
Facebook – Instagram 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hotspots: Bar Louis in Leuven

Wie denkt dat Leuven alleen bestaat uit fakbars waar studenten zich met de codex ...

Het hoge Noorden op zijn Oosters in Park Spoor Noord

Nieuwe restaurants, we zijn er als de kippen bij en al zeker als ze ...

Vrijdag 21 oktober: Dag van de Belgische mode

Onze vingers? Die houden we aan de pols van het kloppende modehart, gewoon omdat ...

Hosting door Fraai