Cappadocië

7 instagram-worthy reisplekjes

Is reizen zonder je Instagram on point te houden ondenkbaar voor je? Ben je steeds op zoek naar die geweldige foto of selfie waarmee je bij de thuisblijvers kan uitpakken en waarvan ze groen zien van jaloezie? Dan helpen we je graag een handje! Wij geven je alvast 7 super Instagram-worthy bestemmingen mee waar de perfecte foto gegarandeerd is. Uniek? Dat misschien niet, maar uiteindelijk gaat het toch maar om het scoren van likes, volgers en duimpjes, nee?

IJSLAND

View this post on Instagram

#roadtrip #hiking #island #gaysir #stokkur

A post shared by Guro (@guromathisen) on

Het gaat ons echt niet lukken om er hier 1 locatie uit te pikken. Het hele land bulkt van de geweldige locaties. Van lava, tot immense gletsjers en fjorden, het lijkt wel of je je hier op een andere planeet bevindt. En reken maar dat dat in je foto’s tot uiting komt. The Blue Lagoon mag dan wel één van de bekendste hotspots zijn, er zijn nog veel meer landschappen en natuurfenomenen waar je mond van openvalt. De Strokkur geiser die uitbarst, is sowieso ook een must.

SANTORINI – GRIEKENLAND

Er zijn veel mooie, charmante en pittoreske Griekse eilanden, maar wat ons betreft spant Santorini de kroon. En als we het aantal Instagrampics mogen geloven, hebben niet alleen wij dat gevoel. Witgekalkte gebouwen, felblauwe koepels en prachtige baaien; zorg dat de batterij van je smartphone is opgeladen!

MARRAKECH – MAROKKO

Fan van de sprookjes van duizend-en-één-nacht? Dan is Marrakech voor jou ongetwijfeld de hemel op aarde. De architectuur is verbluffend, de Jardin Marjorelle van YSL een must en de riads qua kleurenpracht vaak om duimen en vingers bij af te likken.

TIMES SQUARE – NEW YORK

Times Square nog nooit zien opduiken op je tijdlijn? Heb jij wel genoeg vrienden/kennissen die reizen? De neons, de verlichting en de constante buzz zorgen voor beklijvende beelden, ook al ben je geen topfotograaf. De meest gefotografeerde plek ter wereld: laat je helemaal gaan!

TAJ MAHAL – INDIA

View this post on Instagram

@jason_x1n

A post shared by Inspiring Travel Community (@zendestination) on

Op zoek naar romantische kiekjes? Rep je naar de Taj Mahal. Dit mausoleum is één van de wereldwonderen en het wit marmeren gebouw zal ongetwijfeld ook jouw hart en fotogalerij veroveren. De uitgestrekte tuin met waterpartijen zijn een visueel extraatje.

CAPPADOCIE – TURKIJE

View this post on Instagram

Stop the time 🤗 #mithracavehotel

A post shared by Mithra Cave Cappadocia (@mithracavehotel) on

Wie denkt dat Turkije enkel staat voor massatoerisme, lelijke hotels en dorre landschappen, die heeft het mis. Cappadocia lijkt op een andere planeet en de foto’s met tientallen luchtballonnen zijn ronduit iconisch.

TEGALANG RICE TERRACES (UBUD)  – INDONESIE

De felgroene rijstterassen van Ubud in Bali zijn een regelrechte hit op de social media. Bali is momenteel super populair bij toeristen, betaalbaar en zeer Instagramproof. Deze hotspot brengt ongetwijfeld kleur in je Instagramfeed en doet monden openvallen.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Kiss My, de remedie tegen vloeken!

Meermaals per week denken we op de Whatmatters redactie, kust nu eens allemaal mijn ...

Whatmatters brandt een kaarsje

Op de Whatmatters redactie en ook thuis omringen we ons graag met mooie dingen. ...

Menstyle Matters: BVLLIN en Luxury For Men veroveren vanaf nu samen de wereld

Wie ‘Mannen’ en ‘Luxe’ zegt, ademt in één keer gewoon ‘Luxury For Men’ uit. ...

Hosting door Fraai