5 tips om te scoren bij je schoonvader

De schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje voor. Jij gaat immers wel aan de haal met zijn ‘kleine’ prinsesje en doet er best wel vunzige dingen mee. Je mag dan misschien al wel een tijdje samenzijn, op een gegeven moment zal je die aardige man toch echt wel onder ogen moeten komen. Wij geven je alvast 5 tips mee om een verpletterende indruk op haar vader te maken. Hij moet immers ooit het trouwfeest nog gaan betalen!

Let op je kleding

Je komt in géén geval in een hoodie aan, zeker niet als je de 20 gepasseerd bent! Heb je al geen baan waarmee je indruk maakt, verpruts het met je kledij dan niet helemaal. Een hemd met een jeans is goed genoeg!

Kijk uit met drank

Uiteraard accepteer je een drankje als het je wordt aangeboden, maar je zuipt je niet onmiddellijk volledig lam. Volg gewoon het tempo van de vader en er kan weinig mislopen, tenzij je echt niet tegen drank kan natuurlijk. Zorg gewoon dat je niet lallend hoeft afgevoerd te worden of allerhande vunzige praat begint uit te kramen. 

Humor

Kijk uit met humor. Hij is grappig, jij bent nederig. Is hij niet grappig? Dan ben je maar beter een verdomd goede acteur!

Val je eten niet aan als een uitgehongerde hond

Ook al scheur je van de honger, je gaat niet zitten schransen en eet niet significant meer dan de vader. Zit je op restaurant dan hoef je echt niet al zijn keuzes te kopiëren, maar ‘toevallig’ gek zijn van dezelfde gerechten kan je wel wat bonuspunten opleveren.

Wees galant voor de prinses

Je kent het wel: deur open houden en haar vooral niet pijn doen…

 
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

4 overschatte vakantiebestemmingen

Je hebt vakantiebestemming waarvan je mond bij aankomst openvalt en die je pas 7 ...

3 plaatsen waar je deze zomer op vakantie kan

Ben je nog op zoek naar een leuk oord om een stuk van je ...

Hier drink je maar beter geen biertje!

België is nog altijd een land van brouwers. In craft beers mogen we de ...