Hammerhedd – metal in de pampers

hammerhedd

Woohoo, Metallica komt eraan ! De oppergoden van de gitaarriffs en het betere slagwerk (op de drums en niet noodzakelijk op het gezicht van die kerel die juist je laatste pintje omver heeft gekieperd) gaan vriend en vijand verbazen met een aaneenschakeling van hun bekende (en minder bekende, mochten die er zijn) werk.

De bazen van Metallica gaan al een eindje mee en let’s face it, ooit gaan die op pensioen moeten. Misschien een ideetje voor Studio 100 om uit te pakken met een nieuwe realitysoap ? “Metallica zoekt vlugge vingeraars” .. daar gaat best wel wat volk naar kijken.

Of het echt op die manier gaat gebeuren, in mijn dromen misschien wel, maar de realiteit zal er toch enigszins van afwijken.

Mocht er ook vervanging nodig zijn voor de heersers van de gitaar, dan kunnen we onze ogen misschien gaan richten op het Amerikaanse Kansas City, de hometown van HammerHedd.
Drie jonge snaken van 16 (zanger), 14 (drummer) en 11 jaar (de bassist) besloten om de pokémons en slime-potjes op te bergen en een metalband te starten.

Ik ben geen specialist in deze materie, maar iets zegt me dat die snotters het nog ver gaan brengen. Misschien een nieuwe headliner voor het volgende Alcatraz-festival ?

Thanks Westport Ocktoberfest! We had a blast!Come see us at our debut EP Release Show November 9th at the Riot Room! https://www.facebook.com/events/2225163367524773/

Geplaatst door Hammerhedd op Zaterdag 29 september 2018

Tags:

  • Bearded & tattooed .. overvol van zelfvertrouwen en een persoonlijksheidsstoornis die een heel klein beetje lak heeft aan regels en wetten. Op zoek naar wat niet gevonden wil worden, spreken over wat we best doodzwijgen en een allround enfant terrible.

Dit vind je misschien ook leuk

Eurovision Song: de punten van Whatmatters!

Eerlijk, wie kijkt er nog naar het Eurovisie Song, de homogemeenschap even buiten beschouwing ...

Wordt Elise Van Vlaanderen de nieuwe Dennis Black Magic?

We konden er de laatste weken niet omheen. Dennis Black Magic stopt als pornoproducent ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Hosting door Fraai