Whatmatters Travel tip: Fietstochtje aan Phoksundo Lake in Nepal (video)

Om in balans met jezelf te blijven…letterlijk en figuurlijk!

Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Nepal is een land in Azië, gelegen in de Himalaya tussen India en China (Tibet) en religieus gezien dé geboorteplaats van Boeddha. Van de veertien bergen in de wereld boven 8000 meter liggen er acht in Nepal, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest, die op de grens met Tibet (China) ligt.

Vandaag trekken we geen 8000 maar slechts 3611 meter hoog, naar het het Shey Phoksundo National Park. Daar ligt een prachtig meer met vers alpine water. Met bloedstollende wandel- en (voor diegene met ballen aan hun lijf) fietspaden kom je hier adembenemende verzichten tegen.

Een combinatie van adrenaline en momenten om erg stil van te worden…

Unibet

unibet

You May Also Like

De Adidas Originals horloges: voor ieder wat wils

De Adidas Originals collectie die kennen we natuurlijk al langer. Maar wist je dat ...

Horeca in De Serre

Uren hebben we vroeger doorgebracht in de serre van Boer Jules. Zaadjes zaaien, groentjes ...

Drenthe heeft de grootste!

Geregeld kun je in België ook gewoonweg door de straten schuiven van de regen, ...