Whatmatters Real Estate: Loft '50 Shades Of Grey' in Seattle ($10.000.000)

Altijd al Mr. Grey willen zijn? 

Dan is nu het moment! Voor een dikke $11.500.000 staat het optrekje van Christian en Anastasia te koop. Doch, we moeten je wel teleurstellen, een Red Room vinden we (helaas?) niet terug. Wat dan wel? Een uniek appartement met een panoramisch zicht over gans Seattle.

Een lift brengt je tot in de loft die ruimte heeft voor 3 slaapkamers met ramen die van het plafond tot de vloer lopen wat erg veel lichtinval oplevert. Naast de grote ramen is er ook ruimte voor een balkon dat volledig om het gebouw heen loopt. Verder is er, uiteraard, een eigen bar…ideaal om wat vrienden uit te nodigen voor een borrel bij zonsondergang.

Wat de slaapkamers betreft, de grootste heeft een eigen salon en een dressing. Verder is er ook nog een mediakamer en een knappe grote eetkamer. In het gebouw zelf hebben alle bewoners acces tot een gezamenlijke yoga-ruimte, fitnesszaal, bioscoop, zwembad en…24/7 catering service. Koken hoef je dus nooit zelf te doen.

Nogmaals…een Red Room is er niet te bespeuren maar niemand zegt dat je de overige twee slaapkamers niet kan ombouwen, nietwaar?Credits: Sothebey’s International Realty

You May Also Like

Noorse topdesigners tekenen fantastisch luxejacht mét strand!

Eén ding moet je de mannen van Hareide Design aangeven…alles wat ze uit hun ...

Shark Couture, tijdloze en luxueuze strandmode

Bij Whatmatters kijken we niet op een zwemshort meer of minder. Met de zomer ...

SEB MAN voor mannen die niet in een hokje passen

Cosmetica voor mannen? Je kan niet genoeg keuze hebben en met plezier smeren we ...

Hosting door Fraai