Whatmatters hits the party : Slaughterhouse

Antwerpen, spant uw kuiten want daar zijn de West-Vlamingen opnieuw. Yes, steeds heb ik zitten hopen dat ik dit op een dag schaamteloos EN met reden zou kunnen schrijven en die dag is aangebroken. Necromancer Productions, een side project van Lotus Events (remember, de mensen die ons deze zomer op de kaart hebben gezet met een waanzinnige en luxurious poolparty), gaat Vlaanderen doen bibberen en daarvoor trekken ze alle registers open.

Op 26 oktober worden de lokalen van Trax in Roeselare omgetoverd tot een kingsize Halloween-party, waar elektronische muziek de plak zal zwaaien. Op zich kan dit misschien niet zo heel erg veel emoties losmaken bij de mensen, maar wie de foto’s en video van de Lotus Poolparty heeft gezien, weet dat de organisatoren geen half werk afleveren. Iedere vierkante centimeter van de locatie was in thema geplaatst, dus iets zegt me dat ze met hun 2de event (en vooral dan nog op Halloween) nog een tikkeltje over the topper gaan gaan.

Griezelen op zijn West-Vlaams, al was het maar vanwege ons alomtegenwoordige accent, ik denk dat we met hand op het hart mogen zeggen dat ook dit event een steentje zal bijdragen aan de opwaardering van de West-Vlaamse night scene.

Yours truly is vanzelfsprekend aanwezig, wie ook wil komen proeven van een staaltje techno-bibbers, kan meer info vinden op hun website en hun facebookpage.

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux opent zaterdag zijn deuren! Zaterdag 25 augustus is ...

Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Van Hamme

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...