Tomorrowland op je bord: MESA

Dat de rekels achter TML moeilijk stil kunnen zitten, dat was ons als langer duidelijk. Het bewijs? Niet alleen kan je nu ook op de latten TML gaan vieren, je kan TML ook op je bord geserveerd krijgen. Althans, toch een stukje verfijnde wereldkeuken. Enkele weken geleden gooide in de Antwerpse Kloosterstraat Mesa immers de deuren open. 

Tijdig reserveren is de boodschap, want er zijn maar enkele tafeltjes. Op je bord mag je de betere streetfood gerechten verwachten, geïnspireerd op de ‘Taste of the World’-keuken van Tomorrowland zelf. De wereld op je bord dus. We mogen wel hopen dat je een gever bent, want de gerechtjes zijn om te delen. 

Gerechten om te delen 

Reken maar op pure ingrediënten, rechtstreeks van bij de teler. Voor ons minstens even belangrijk: de cocktails. Wel ook hier stellen ze niet teleur. Een uitgebreide kaart met bekende en minder bekende brouwsels uit alle uithoeken van deze aardbol. 

Meer info op de website van Mesa

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 cocktailbars die je MOET bezoeken

We hebben best wel wat coole bars in België, maar wereldwijd zijn er toch ...

WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

  Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld ...

Festivalchick Quirine, ons zonnetje op… 'We Can Pukkelpop'

Wij bij Whatmatters hebben het zo druk dat we de leuke evenementen soms aan ...

Hosting door Fraai