Tomorrowland op je bord: MESA

Dat de rekels achter TML moeilijk stil kunnen zitten, dat was ons als langer duidelijk. Het bewijs? Niet alleen kan je nu ook op de latten TML gaan vieren, je kan TML ook op je bord geserveerd krijgen. Althans, toch een stukje verfijnde wereldkeuken. Enkele weken geleden gooide in de Antwerpse Kloosterstraat Mesa immers de deuren open. 

Tijdig reserveren is de boodschap, want er zijn maar enkele tafeltjes. Op je bord mag je de betere streetfood gerechten verwachten, geïnspireerd op de ‘Taste of the World’-keuken van Tomorrowland zelf. De wereld op je bord dus. We mogen wel hopen dat je een gever bent, want de gerechtjes zijn om te delen. 

Gerechten om te delen 

Reken maar op pure ingrediënten, rechtstreeks van bij de teler. Voor ons minstens even belangrijk: de cocktails. Wel ook hier stellen ze niet teleur. Een uitgebreide kaart met bekende en minder bekende brouwsels uit alle uithoeken van deze aardbol. 

Meer info op de website van Mesa

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Aan de HEROINE in Rotterdam

Soms word je aandacht getrokken door de naam van een restaurant. Niet dat we ...

Super Mercado in Antwerpen open!

We schreven het al eerder, maar vanaf dit weekend is het zover, de eerste ...

5 hipste co-work adresjes van Hasselt

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Hosting door Fraai