Tanja Dexters opent dit weekend haar Flamingo Bar

Een nieuwe start…

Dat Tanja een beetje op de dool was de afgelopen jaren hebben we van dichtbij kunnen volgen. Iedereen heeft wel eens recht op een mindere periode maar natuurlijk, als BV en ex-Miss België leest en kijkt de wereld maar al te graag mee. Dat is nu naar eigen zeggen verleden tijd en Tanja zorgt terug voor zichzelf. Ook op professionele vlak. Zo opent ze komende donderdag voor vrienden, familie en VIPS en vrijdag voor grote publiek haar Flamingo Bar op de Groenplaats in Antwerpen.

Of je Tanja zelf aan de tap, een cocktail zal zien shaken of een flesje poppen, is een ander paar mouwen. Dat is niet de bedoeling al kan het in een zotte bui er wel eens van komen.  Wat dan wel?  “Ik zal er vooral vaak zijn als gastvrouw, om te zorgen dat mijn klanten zich welkom voelen. Flamingo Bar zal ook een uniek concept aanbieden: een concept waar vrouwvriendelijk en sexy, met een zomerse, internationale sfeer de rode draad door alles zal zijn. De Flamingo Bar zal een plek zijn waar mensen willen zien en gezien worden, waar gezelligheid troef is. Tijdens het weekend ligt de focus vooral op livemuziek en zal er af en toe eens een bekende zanger langskomen. En niet alleen zullen mensen iets komen drinken, ook het spreekwoordelijk ‘fondke’ kan gelegd worden want er is een brasserie-keuken aan de Flamingo Bar met als chef de voormalige kok van het gerespecteerde restaurant Kommilfoo.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja Dexters (@tanjadexters) op

En dit is nog maar een begin…Tanja zit boordevol nieuwe ideeën. “We willen ons concept uitbreiden met Dexters Drinks: een eigen gin, wijn…maar ook T-shirts met flamingoprints behoren in de toekomst tot de mogelijkheden. Verder ben ik ook bezig met het creëren van decoratiespullen zoals kussens, kaarsen en beddenlakens en dit najaar breng ik ook een schoonheidsproduct van Dexters Beauty op de markt…2018 wordt mijn jaar!

We hopen het met haar en wensen haar heel veel succes! Wij gaan alvast eens een kijkje nemen!

You May Also Like

Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun! Wat is de heetste spot in België? Sowieso De ...

Yentl Keuppens, onze Pink Ambition

We geven het toe, uiteraard zijn we stiekem fan van Pink Ambition. De wereld ...

Hosting door Fraai