Oogstrelende Pam Penno is het mooiste wat je in Bali kan tegenkomen

Pam Penno of de lotto?

Lang hoeven we niet na te denken als we de foto’s van deze ravissante en bloedmooie Pam bekijken. Deze ‘wanderlust’ liet ‘haar’ Brazilië achter de rug om een ‘dream life by the sea’ in Bali. En of het gelukt is! Ondertussen hebben ook de Australische rekels van het swimwear Billabong haar gevonden en alvast in wat heerlijke creaties gestoken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Hoe ziet een typische dag in het ‘Bali-leven’ van Pam Penno eruit?
Een beachday gevolgd door goed eten! Maar Bali heeft meer te bieden…watervalen, rijstvelden, vulkanen, bergen, kliffen en uiteraard stranden…en stranden. Er is altijd wel iets dat ik hier wil ontdekken. Het liefst van al stap ik op mijn fiets en ga op avonturentocht…iets wat ik in mijn jonge jaren in Rio (Brazilië) ook deed. Ik zoek vooral het Bali op waar ik kan ontsnappen van het hectische en toeristische leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Je bent erg strak…wat is je geheim?
Ik probeer mijn best te doen en minstens 5 keer per week te trainen. Hoewel ik moet bekennen dat ik door mijn drukke werkzaamheden (en luiheid) wel eens een sessie skip. Dan blijf ik liever op het strand werken aan mijn ‘tan’ terwijl ik met mijn hond op het strand speel, wat ga zwemmen,…haha! Gelukkig heb ik mijn genen mee. Op school werd ik vroeger nog gepest omdat ik zo dun was. Nu maak ik er lekker gebruik van…ik kan alles eten en kom geen grammetje vet bij! En maar best ook want ik eet graag én veel…zoals nu eigenlijk…geen dieet voor mij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Ok, je maakt 95% van de vrouwen, als ze dat al niet waren, nu stikjaloers…maak ons eens jaloers…wat zijn jouw favoriete plekjes die je al bezocht hebt?
Hmmm…moeilijke vraag! Ik heb drie maanden doorgebracht in Oahu, Hawaii. Met zeeschildpadden zwemmen was zowat mijn favoriete bezigheid daar naast zonsondergangen bij een glas wijn meepikken. Verder ben ik wel fan van de Algarve. Ik hou wel van Portugal…het doet me zelfs een beetje aan Brazilië denken. Ook Italië vind ik prachtig. Daar heb ik drie jaar gewoond en heb heel het land doorkruist. Sicilië is voor mij bij uitstek het mooiste plaatsje daar! Warm en kristalhelder water en erg aangename en hartige mensen. En nu ik toch op dreef ben…Fiji, Indonesië,…ook aanraders.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

Wat staat er nog op het lijstje?
Mexico, Marokko, Malediven, Zuid-Afrika en Indië…die staan bovenaan mijn bucket list.

Een laatste vraagje…wij zitten de laatste tijd ook geregeld in het vliegtuig…hoe reis je het meest comfortabel?
Op het vliegtuig? Losse kleding en in jogging! Soms doe ik gewoon mijn vriend zijn kleren aan…comfortabeler kan het niet worden…

Bij deze weten we gelijk dat ze een vriend heeft…dan toch maar de lotto?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam Penno (@pampenno) op

You May Also Like

Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat ...

Knapperd Kendall Jenner: "Ja, ik wil op date met een vrouw!"

Wat gaat haar nieuwe vriendje, basketbalster Blake Griffin hiervan zeggen? Als er iets is ...

Duvel meets Bourbon: Duvel Barrel Aged

Duvel kennen ze tot ver buiten de landsgrenzen. Een stevig biertje dat er al ...

Hosting door Fraai