Met deze straaljager gaat Tom 'Maverick' Cruise de vijand te lijf in Top Gun 2

Vergeet de F14 Tomcat…

Die laatste is ondertussen staat al geruime tijd op stal en geniet alvast van zijn lang verdiend pensioen. Zo moet oude krijger Pete ‘Maverick’ Mitchell, het personage gespeeld door Tom Cruise, alvast over ander, sneller, beter en dodelijker materiaal beschikken om Russen, Jappen, Noord-Koreanen of wie weet welke vijand uit de lucht te knallen.

Zo zal in Top Gun Sequel de F/A-18F Super Hornet, gebruikt door de US NAVY, de bureaustoel zijn van Tom Cruise. Een straaljager gebouwd door Boeing (vroeger McDonnell Douglas) dat een snelheid haalt van mach 1,6 of net geen 2000km/u.

Ondertussen doen ze bij de rivaliserende US Air force in hun broek van het lachen. Zij gaan er prat op dat Maverick een broekschijter is en dat als hij echt de ballen en ‘the need for speed’ had, hij gekozen had voor hun F-15 Strike Eagle die een snelheid haalt van 3000km/u…

De US NAVY en de US AIR Force…het zullen nooit geen vrienden worden. But who cares…wij willen gewoon een nieuwe TOP GUN!


Cover: Twitter

Unibet

unibet

You May Also Like

Maen Manhattan 40: betaalbare luxe

Nu hebben we het al wel eens eerder over Maen gehad, deze Zweeds/Nederlandse combinatie ...

Kunstenares toont dikke middelvinger tegen naaktbeleid social media

(Artistiek) Naakt en social media gaan blijkbaar nog steeds niet hand in hand. Dat ...

Als Nederlanders en Zweden minglen: Maen

Nederlanders en Zweden of ze veel gemeenschappelijk hebben kunnen we niet uitmaken, we kennen ...