Hilarisch! De grootste doelman-blunders op een rij… (video)

Waarom wij geen doelman zijn geworden?

Zelf trappen we nog wel eens tegen een balletje en we mogen best zeggen dat we op onze redactie wel wat voetbaltalent in huis hebben of hadden. Zo heeft de co-founder van jouw favoriete mannenmagazine het zelfs tot prof geschopt onder de vleugels van Aad De Mos bij het grote (toen nog) KV Mechelen.

Dat we zelf nooit keeper zijn geworden heeft te maken dat we net niet zot genoeg zijn. Misschien ook de druk want één foutje betekent in veel gevallen afstraffing. En als dat foutje ook een gigantische blunder blijkt te zijn…dan gaat ie gewoon heel de wereld rond…

Lang leve sociale media!Cover: YouTube

Unibet

unibet

You May Also Like

Een puike vintage DJ set!

Uiteraard geven we thuis wel eens een feestje en een fijn streepje muziek kan ...

Whatmatters Weekendtip: Laundry Day (zaterdag)

Wie doet er mee de was? Waar is de tijd! Lang geleden was Laundry ...

Pakken Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw de kroon? Stem hier!

Stem onze helden opnieuw naar de nr 1 positie van beste DJ’s ter wereld! ...