GoPro Hero7 – de nieuwe must have !

De nieuwste beste vriend van onze avonturier, Mister C.

GoPro was oorspronkelijk relatief bescheiden, kleine cameraatjes die ervoor zorgden dat de supersterren van de extreme sports hun fratsen wereldkundig konden maken. Niet te verbazen dat ontelbare kopies en klonen op de markt werden gelanceerd. Sommigen goed, sommigen ronduit rommel, maar nagenoeg allen pakken goedkoper dan de oervader van de compacte camera. Dat was immers het grote probleem : hoe krijg je iets duur verkocht aan mensen die almaar minder willen uitgeven ?

Ze lieten zich niet ontmoedigen en bleven innoveren. De Hero-reeks, de Black-reeks, de Vision, de Fusion en zelfs drones (daar kan ik over meespreken) zagen het daglicht. Op prijs werd natuurlijk ook ingezet, maar minder als bij de concurrentie. De drive van GoPro is en blijft kwaliteit.

We waren dan ook maar al te blij dat we werden uitgenodigd, in het verre verre Nederland (waarom ze dat niet hebben gedaan in West-Vlaanderen, god mag het weten), om de lancering van hun nieuwste prijsbeest – de GoPro Hero7 – mee te maken … en dit ding … dit moet je gewoon in huis hebben.

We kunnen gaan spreken over de waanzinnige HD 4k (en allerlei andere nerdish-termen) kwaliteit waarmee je TV kwaliteit aflevert (en tegelijk ook een dikke FU richt tot de grote TV meneren die het internet voorbij zien razen) – maar dat gaan we niet doen.
We kunnen gaan spreken over de nieuwe features, zoals timelaps en live-streamen waardoor zelfs de grootste snapchat-seut hiermee aan zijn/haar trekken gaat komen – maar dat gaan we niet doen.

We kunnen zelfs gaan spreken over hun totaal vernieuwde app, waardoor smartphone-freaks zowaar meer dan 1 keer gaan klaarkomen – maar dat gaan we niet doen.

Neen, DE reden waarom je dit ding absoluut in huis moet halen is hun nieuwe en exclusieve Hypersmooth technologie.

Why you ask ? Wie ooit met een GoPro heeft gewerkt en vooral dit in beweging doet, weet dat trillende beelden er nu eenmaal bijhoren. Soms cool, soms irriterend, maar steevast aanwezig. Vroeger kon je dit softwarematig gaan bijwerken en nadien kwam de Karma Gimbal op de markt waardoor het beeld gestabiliseerd werd. Schitterende techniek maar voor sporters of avonturiers is zo een stok een extra hinder. Met de Hero7 introduceert GoPro vanaf heden een INGEBOUWDE gimbal .. BAM .. laat dat even bezinken. Natuurlijk spreken we hier niet over een gyroscopisch systeem met hydraulica en andere zooi, neen de camera blijft nog altijd dezelfde afmetingen hebben. Het is echter de overdosis aan geheugen en hun speciaal ontwikkelde software die trillingen van het beeld gaat compenseren, net zoals een gimbal doet. Vlotte en vloeiende beelden, rechtstreeks uit je GoPro .. waar kunnen we tekenen ? Thank you very much !

Dankzij dit alleen al komt GoPro verdacht dicht in de buurt van de grote cameramerken die zich focussen op het professionele werk en maken ze hun lijfspreuk net iets meer waar .. “Everybody Go Pro”

Binnenkort verkrijgbaar wordt de Hero7 in 3 versies op de markt gebracht : De White, Silver en Black .. waar de White en Silver een 2lijns gimbal simuleren en de Black een 3lijns.


Credits: Mister C.

You May Also Like

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Met de motor door de lucht!

Ben je op zoek naar een nieuw gadget om je te verplaatsen? Dan moet ...

Speelgoed voor nostalgici!

Bij Whatmatters zijn we al op leeftijd. We willen nog wel meekunnen met het ...

Hosting door Fraai