Empanada om van the smullen: TOTA

Argentijnse voetballers kennen we bij de vleet, maar de keuken … Nee, op dat vlak is onze parate kennis al een stuk minder. De Argentijnse eigenaars van Tota zouden daar wel eens verandering in kunnen brengen. Welkom Empanadas! 

Nog nooit van een empanada gehoord? We zien het door de vingers! Neem een stuk deeg, vul het met verse ingrediënten als look, ricotta, kip of andere lekkernijen en bak het in de oven. Moeilijk is het dus niet, maar we hebben ons op het hart laten drukken dat je zelfs een al bij al simpel gerecht als dit, aardig kan verprutsen. 

Sociale diertjes aan de lange tafel 

Over naar de setting. In Tota, waar empanadas dus centraal staan, kom je niet om poepchique uit eten te gaan. Een sobere witte inrichting, wat kleuraccenten en een krijtbord, veel meer valt er op dat vlak niet te ontdekken. De sociale diertjes onder onze lezers kiezen waarschijnlijk voor de grote, centrale tafel, maar net zo goed kan je je aan het raam zetten voor wat meer privacy. 

Ook afhaal 

Geen tijd om te gaan zitten, je kan je bestelling ook meenemen. Meer nog, de eigenaars pakken geregeld uit met een actie. Zelfs een studentenbudget moet dit hapje dus getrokken krijgen! 

Ontdek hier de menukaart van Tota

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Festivals, als het wat exclusiever mag!

Wij geven toe, we zijn NIET altijd authentiek bij Whatmatters. We kunnen wel over ...

4 buitenlandse festivals die je niet mag missen!

Voor je het weet is het weer zomer. En wat doen we in de ...

Koffie voor kenners

Nee, Charlie’s is niet nieuw, dat klopt. Maar is het daarom geen hotspot? Wij ...

Hosting door Fraai