Driftkoning drift heel Nürburgring af in Ford Mustang van 900PK

Dat kostte hem alvast 12 bandjes per ronde…

Driften…ondergetekende durft zijn Duitser wel eens dwars te zetten op een rond punt en diezelfde ondergetekende gaat met zijn speelkameraadjes buitenspelen bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken…maar…integenstelling tot deze echte driftkoning, voelt hij zich maar een simpele hofnar.

Die driftkoning heet Vaughn Gitting JR en zijne Majesteit heeft onlangs als eerste alle 176 bochten van de Nürburgring, verspreid over de volle 20 kilometer, al driftend afgelegd in zijn getunede Ford Mustang RTR.

Op een afstand van 20 kilometer heeft hij maar liefst 3 setjes banden opgebrand. Niet onlogisch als je weet dat hij zijn 900 dikke Amerikaanse raspaarden op sommige plaatsen tegen 240 km/u lekker dwars heeft gezet.

Ecologisch gezien niet de spectaculairste stunt…but who cares?


Cover: YouTube

You May Also Like

Te Koop: Bugatti Veyron Transformers

De Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse is de laatste van zijn soort en ...

X7, BMW's nieuw vlaggenschip in de X-serie (foto's)

Hier is ‘ie dan, de grote broer van de X5 Eerste indruk voor hij ...

Monaco: 1km/u te snel? Dat is dan 100€ boete!

Dus zo komt er geld in het laatje bij het bekendste belastingparadijs! Gelukkig gold dit ...